18/F lányok leírnátok hogy hogy nézek ki? helyes vagyok e mint fiú? Vagy nem? írjátok nyugodtan. Képek lent.
Bár nem vagy az esetem, nagyon helyesnek talállak:)
Látszik, hogy van kisugárzásod, és elsőre értelmesnek is tűnsz.
22/L
nem vagy az esetem, meg valljuk be nem is vagy helyes és sztem elég gáz képeket kitenni magadról ide. Önbizalom ember önbizalom
19/l
Nem vagy egy tipikus szépfiú, tehát neked nem a képek alapján kellene véleményt kérni, hanem inkább azokat kellene megkérdezni, akik ismernek, és véleményt tudnak alkotni rólad összességében. Tudod,nem a külső, hanem a belső a fontos :D
20/L
Nekem se vagy az esetem, de semmiképp nem mondanálak rondának.
21/L
Bocs, de nekem nem az ilyen fiúk tetszenek.
18/L
nekem nagyon tetszel, helyes vagy, hasonlítasz a Backstreet Boys-ból a szőke fiúra.
olyan kellemes, kedves kisugárzásod van.
egy okos, udvarias, figyelmes fiút nézek ki belőled.
jó a cucc is, ami rajtad van.
Én nem adtam volna meg ennyi "információt" magamról...
Egyébként jó a sültkrumplis képed a facebookon :)
Sultkrumplis kep? Meg nestea-s pohar, nalam ez mar bukta en egyikert sem rajongok.(:
De aranyosnak tunsz, nem az a kimondott szep fiu, inkabb az, aki ha nagyon kedves, jo homoru, figyelmes, akarmelyik lanyt leveszi a labarol.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!