18/F lányok leírnátok hogy hogy nézek ki? helyes vagyok e mint fiú? Vagy nem? írjátok nyugodtan. Képek lent.
2011. jan. 2. 10:08
11/20 anonim válasza:
Nekm nem tetszel, de azért nem vagy csúnya.
13/20 anonim válasza:
Alacsonynak tűnsz, nekem meg nagyon nem jönnek be az alacsony fiúk.. :\
15/20 anonim válasza:
Szimpi vagy, olyan kis... Kedveske. :-)
16/20 anonim válasza:
Nem vagy az esetem,de aranyosnak tűnsz és nem vagy csúnya sem,átlagos.
21/L
17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)) mindenkitől
egyesek meg is néztek facebookon :DD
hmm mindegy :)
üdv mindenkinek még 1 x köszi csáó amúgy keveset alszom azért vagyok 172 cm :'( remélem leszek több is
2011. jan. 3. 22:22
18/20 anonim válasza:
Nem vagy az esetem, de jól nézel ki.
19/20 anonim válasza:
Az alakod jó, az öltözködésed is, az arcod átlagos, talán egy előnyösebb hajjal(a hosszú haj pl szinte minden fiúnak jól áll), jobban néznél ki. Sőt biztos. Akkor viszont helyes lennél. De amúgy szerintem attól függ, hogy valaki mennyire jó pasi, hogy milyen belül. Engem nagyon vonzanak a humoros vagy őrült srácok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!