Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, az nálatok pozitívum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az nálatok pozitívum ha egy fiú vicces és jó a humorérzéke?

Figyelt kérdés

Elég humoros embernek tartom magam, mindenre tudok vmi viccet kitalálni és a környezetem általában ezt viccesnek is találja. A lányoknál ez egy pozitív dolog?

Még az érdekelne hogy a cukkolást hogy viselitek. Rosszul esik vagy inkább felkelti az érdeklődéseteket?

Itt egy példa: Múltkor osztálytársam (lány) belépett a terembe és azt mondta "Mindjárt eldobom az agyam" Én erre "Tedd azt...ha van mit." :D:D

Láthatóan poénnak fogadta a dolgot és direkt olyan hanglejtéssel mondtam, hogy meg ne sértsem. Más lányok is így reagáltak volna?

17/f

2011. okt. 8. 17:33
1 2 3 4
 21/31 mus musculus ***** válasza:
Akkor áruld már el nekünk, hogy lehet humorosan lereagálni egy ilyen felszólalást, 74%-os, felcsigáztál.
2011. okt. 11. 14:25
 22/31 anonim ***** válasza:

"Mármint a jó történet mesélés nekem szólt? :) Hogy én mondjak valamit?"

A kérdezőre gondoltam.

Kedves mus musculus a "tedd azt....ha van mit" inkább beszólás mint poén és a hanglejtés hiába. Nem arról van szó, hogy elolvasva más mint leírva. Eltudom képzelni a szituációt és akkor sem találom viccesnek. Ha már felcsigáztalak akkor talán így is lelehtet volna reagálni például: Én megmondtam, hogy nem létezik a mikulás, de nem hittél nekem.

Hát szerintem a kettő közt van különbség:) Nem tudom, de még mindig fel vagy csigázva? Bár igaz jobb mintha fel lennél szarvazva:)

2011. okt. 12. 21:19
 23/31 anonim válasza:
utolsó, már nem azért, de ez nagyon sz*r volt..
2011. nov. 2. 23:08
 24/31 anonim ***** válasza:
Szerinted. Csak vagánykodol itt. A tedd azt mitől humoros? Egy kib@szot felszólító mondat! Mindegy, ha azt mondta volna: ja... Nagy humor-.-" Kacagok hahaha. Neked nincs humorérzéked;)
2011. nov. 3. 13:54
 25/31 mus musculus ***** válasza:

Akkor nekem sincs humorérzékem, egy csöppet bénának találom a te ötleted. Igen, tudom, hogy most be fogsz oltani emiatt, de ez van.

Nem a 'tedd azt'-ban látunk poént, hanem az egész mondatban együtt ('tedd azt, ha van mit').

2011. nov. 3. 15:50
 26/31 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy befogok oltani?:) Gyíkokkal nem foglalkozom akik direkt ellenkezőjét teszik mindennek:D Itt akit lek*rváznak kiderül ártatlan szűz lány, itt mindenki ellenkezik:D Nem érdekel mit és hogyan magyarázol meg;) Tudom, hogy poénos:D Sok poént kreáltam már ami sose sült be:P
2011. nov. 3. 18:11
 27/31 mus musculus ***** válasza:
Gyík vagyok, mert a humorom nem pont olyan, mint a tiéd. Aztak*rvaélet.:D Elég fiatal lehetsz, úgyhogy inkább rád hagyom.
2011. nov. 3. 18:36
 28/31 anonim ***** válasza:
Jaj ne égesd már magad mus muslica :D
2011. nov. 3. 19:38
 29/31 mus musculus ***** válasza:
Itt egyedül te égeted magad a poénosnak hitt beköpéseiddel és gyermeteg viselkedéseddel (értem ezalatt a 'ha nem egyezik az álláspontunk, cinikuskodom egy sort' elvedet). Elismerem, egész elfogadható szóvicc lett volna a mus muslica, ha a mus musculus alapjáraton nem egy állat nevével (házi egér) egyezne meg. Keress rá és leesik, miről beszélek.
2011. nov. 3. 21:44
 30/31 anonim ***** válasza:

-.-"

Figyelj nem érdekel milyen hülyeségeket írsz. Nem először hazudtolták meg saját magukat itt gyakorin egyesek, mert az egojukat fényezzék:) Fényezd magadnak, de engem nem érdekel. Ha neked nem volt vicces akkor béna a humorérzéked;) vagy vagánykodsz. Amit én írtam sokan nevettek rajta az ilyenen. A muslica neved meg szintén nem érdekel, mert nekem csak egy mus muslica vagy;) az ember szívesen lecsapná őket:)

2011. nov. 4. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!