Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az nálatok pozitívum ha egy fiú vicces és jó a
humorérzéke?
Figyelt kérdés
Elég humoros embernek tartom magam, mindenre tudok vmi viccet kitalálni és a környezetem általában ezt viccesnek is találja. A lányoknál ez egy pozitív dolog?
Még az érdekelne hogy a cukkolást hogy viselitek. Rosszul esik vagy inkább felkelti az érdeklődéseteket?
Itt egy példa: Múltkor osztálytársam (lány) belépett a terembe és azt mondta "Mindjárt eldobom az agyam" Én erre "Tedd azt...ha van mit." :D:D
Láthatóan poénnak fogadta a dolgot és direkt olyan hanglejtéssel mondtam, hogy meg ne sértsem. Más lányok is így reagáltak volna?
Hogy ne lenne már pozitívum? Mondjuk ha nekem nyögtél volna be egy ilyet, az pont nem jött volna be, mert az értelmi képességeim boncolgatásán pont az, amire harapni tudok.:D Ezen kívül bármit.:D
2011. okt. 8. 18:21
12/31 mus musculus válasza:
*boncolgatása
Fáradt vagyok.
2011. okt. 8. 18:22
13/31 anonim válasza:
Imádom a jó humorú fiúkat.. Csak keveset találok akik, tényleg elég szimpatikusak lennének..De hidd el a lányok imádják ha a fiúknak jó humoruk van...
16/L
2011. okt. 8. 18:45
14/31 A kérdező kommentje:
Végre jót is hallok ma... :D
2011. okt. 8. 18:58
15/31 anonim válasza:
hát én nem igy reagáltam volna...jó, ha van humorérzéked..de ne cukkolj...sztem
2011. okt. 8. 19:08
16/31 anonim válasza:
"Megszakadok a poénodon-.-" Ez vicces? Ez röhejXD És amúgy melyik bolygón élsz? A humopr mindig is jó pont a lányoknál. Ja és nem is vagy vicces...."
Kedves válaszadó felvilágosítanálak pár dologról. Van olyan poén ami így elmondva nem vicces, ott az adott helyzetben viszont jó poén. Van ilyen. Ha idősebb leszel rájössz. :D
2011. okt. 8. 20:39
17/31 anonim válasza:
Utolsó nagy hülyeséget írtálXD Ez még adott szituációban se vicces! Hogy honnan tudom? Mert én is humoros fiú vagyok és én már rég kijártam a sulit!!!! Ezt kapd ki;)
2011. okt. 9. 18:43
18/31 anonim válasza:
Kedves utolsó. Honnan tudod? Ott voltál a történelem összes vicces szituációjában? Akkor ott abban a társaságban pillanatban abból az ember szájából vicces volt. Más környezetben ugyanez nem vicces. Erre gondoltam tudományosan kifejtve. :) Mert én is leírhatnék ezer egy példát amikor beszóltam egy k. jót sokaknak tetszett. De leírnám mindenki nézne ez humor? Pedig én is humorosnak mondhatom magam. Ez a lényeg, ott akkor humor, az adott helyzeten kívül ritkán lesz mégegyszer vicces. :)
2011. okt. 10. 21:35
19/31 anonim válasza:
Mondjuk eltudom képzelni, mert jártam suliban és nem egy beszólásokat hallottam már. Szóval eltudom képzelni milyen lehetet. Ilyen beszólást is hallottam már!! Marhára nem nevezném humornak:S Ez egy bunkó beszólás volt. Ezt a bunkó beszólást már sokszor hallottam, de mindegy. Te még gyerek vagy és azért tartod nevetségesnek:) De megsúgom csak neked, hogy ez nem volt vicces!:) A vicces fiúk másképp reagálják le!:D Az amatőrök reagálnak így akik humorosnak érzik magukat. Ha olyan vicces gyerek akkor halljunk egy igazi humoros történetet;) Miért ne? El lehet mesélni csak érteni kell hozzá:D
2011. okt. 11. 09:44
20/31 anonim válasza:
Én se azért vettem védelmembe mert jót röhögtem rajta, csak tényleg lehet ott akkor vicces volt. Mármint a jó történet mesélés nekem szólt? :) Hogy én mondjak valamit?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!