Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiùk! Bejön nektek ha 1csaj viccelôdik, csipkelôdik, huncutkodik? Vagy egyàltalàn nem veszitek komolyan az ilyen lànyokat?
Normàlis vàlaszokat lègyszi. Ja ès nem vagyok rib*i.
21l
Csak azèrt kèrdem mert nem szeretném, ha elszaladna velem a lò. A cimbik mondjàk, h f@sza csaj vagyok, meg belevalò, ami a szivemen az a szàmon, persze 2x is meggondolom mielôtt valamit beköpök, azèt nem szeretnèk megsérteni senkit aki nem èrdemli meg.
Ja ès kèpet nem küldök, keress meg a facebookon:-D
Én épp ilyen lányt keresek, akinek van humorérzéke és lehet vele együtt hülyülni meg egymással szórakozni jókat. :D
Szerintem ez egy nagyon fontos és jó tulajdonság, ha a lány nem egy totál komoly, frigid, állandóan depis hárpia.
Persze lehessen vele komolyan is beszélgetni, ha arra van szükség, de érted a lényeget gondolom. :D
21/F
Én semmilyen nőt nem veszek komolyan.
Az pedig elég szomorú, hogy ennyi idősen még itt tartasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!