Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a pasimnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a pasimnak, hogy szeretném, ha kockás lenne a hasa?

Figyelt kérdés

Eléggé gyatra teste van neki sztem, képet is tudok róla küldeni ha kell...

16/L

2011. szept. 26. 09:45
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Kamu. Vagy ha nem, akkor elég nagy köcsög vagy. "közelebb állna a szintemhez" pfff te szexistennő...
2011. szept. 26. 22:31
 52/54 anonim ***** válasza:

szexistenő? A kérdező? LOL XD

Mikor a saját fogyatékosságát a párjára kenni! XD LOL

Kis lány ez még!

2011. szept. 26. 22:43
 53/54 A kérdező kommentje:

nem kamu, csak egy kérdés volt mert eddig úgy tudtam erre van az oldal... -.-

nem tudom, miért nem lehet a kérdéseimre normálisan válaszolni...

szerintem nektek nem ártottam semmit...

2011. szept. 26. 22:46
 54/54 anonim ***** válasza:

Tudod ,ha megkérdeznéd, hogy lehet-e széllel szembe pisálni, akkor azt mondanám lehet ,de fel hívnám a figyelmedet arra ,hogy nem bölcs dolog ,mert magadat pisálod le. -> a kérdésed kb ezen a szinten mozog.

A válaszolók többsége látja az erdőben a fát, csak te nem látod a fától az erdőt. Mi már vagyunk annyira tapasztaltak, hogy tudjuk, fiatal vagy és naív. A külső elsődleges neked a boldogsághoz (egyenlőre), de neked is fel kell érned a felismeréshez: vannak fontosabb értékek is egy emberben a kocka hasnál.

Ha igazán szeretünk valakit, akkor lehet az nyúlszájú, pattanásos, görbe lábú vagy turcsi orrú, sebhelyes arcú ,kövér, gizda... a szemükben megszépül és ő lesz az egyetlen akit magunk mellett akarunk tartani.

Szóval a kérdésedre nincs jó válasz. A hiba nem a barátodban van, hanem a te fejedbe, és ezen mi sem tudunk segíteni. Ez van.

22/L

2011. szept. 26. 23:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!