Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a pasimnak, hogy szeretném, ha kockás lenne a hasa?
Eléggé gyatra teste van neki sztem, képet is tudok róla küldeni ha kell...
16/L
szexistenő? A kérdező? LOL XD
Mikor a saját fogyatékosságát a párjára kenni! XD LOL
Kis lány ez még!
nem kamu, csak egy kérdés volt mert eddig úgy tudtam erre van az oldal... -.-
nem tudom, miért nem lehet a kérdéseimre normálisan válaszolni...
szerintem nektek nem ártottam semmit...
Tudod ,ha megkérdeznéd, hogy lehet-e széllel szembe pisálni, akkor azt mondanám lehet ,de fel hívnám a figyelmedet arra ,hogy nem bölcs dolog ,mert magadat pisálod le. -> a kérdésed kb ezen a szinten mozog.
A válaszolók többsége látja az erdőben a fát, csak te nem látod a fától az erdőt. Mi már vagyunk annyira tapasztaltak, hogy tudjuk, fiatal vagy és naív. A külső elsődleges neked a boldogsághoz (egyenlőre), de neked is fel kell érned a felismeréshez: vannak fontosabb értékek is egy emberben a kocka hasnál.
Ha igazán szeretünk valakit, akkor lehet az nyúlszájú, pattanásos, görbe lábú vagy turcsi orrú, sebhelyes arcú ,kövér, gizda... a szemükben megszépül és ő lesz az egyetlen akit magunk mellett akarunk tartani.
Szóval a kérdésedre nincs jó válasz. A hiba nem a barátodban van, hanem a te fejedbe, és ezen mi sem tudunk segíteni. Ez van.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!