Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a pasimnak, hogy szeretném, ha kockás lenne a hasa?
Eléggé gyatra teste van neki sztem, képet is tudok róla küldeni ha kell...
16/L
Én nem a szex miatt vagyok vele!!!!
Nem feküdtünk még le, azt mondta, 16 éves vagyok és 1 hónapnyi kapcsolat után még nem szívesen szexelne velem...
És ha mindenki szerint nincs gyatra teste akkor jólvan, nem nektek kell vele lennetek
magamról nem mutatok képet, ne is álmodj róla ;)
Ja és önbizalma is van sztem csak nem sok
nincs is túl sok oka rá ha ránézel a képre...
ja bocs sztetek nem gáz...
csak azért írjátok hogy kötekedhessetek
Jaguar: Én is valami hasonlót gondoltam, csak én becsomagoltam kicsit a véleményem :P
Egyébként meg .. ha nem változtat elhagyod... szerintem hagyd el már most, mert fix, hogy nem szerelem az, ahol az ember meg akarja változtatni a párját. Hidd el, ezt 10év szakmai tapasztalatából mondom :P
Én megkértem a párom, hogy járjon edzőterembe, mert az tetszik. Azt mondta, neki így megfelel, hát jó, akkor nekem is, ugyanúgy felizgat, pár kockán, vagy nagyobb bicepszen ugyan nem fog múlni. 1 év után, most saját elhatározásból kezdett el edzeni, és nagyon büszke vagyok rá.
Szerintem ez, hogy megfordult a fejedben, hogy elhagyod azért, mert nincs kocka hasa (megjegyzem, szerintem jó teste van a barátodnak), azt jelzi, hogy egyáltalán nem szereted. Én is azt javaslom, hogy szakíts vele aztán keress egy buta, kockahasú fiút, aki majd jön panaszkodni, hogy "hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy hatalmas a feneke?".
Ne ti tudjátok már mi jónekem...
Nem véletlenül nem szokott félmeztelenül lenni mert ő is tudja h nem izmos és kész.
Na ő izmos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!