Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el a pasimnak...

Hogy mondjam el a pasimnak hogy nem mentem el sex kozben?

Figyelt kérdés
Szuz vagyok. Megfogja erteni? 17/L
2010. aug. 10. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Szűz vagy és nem mentél el szex közben? WTF?
2010. aug. 10. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez jó... :D Szerintem fogalmazd újra! :D
2010. aug. 10. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is meg fogja érteni, elvégre én is azt akarnám hogy a szűz barátnőm velem maradjon szex közben.
2010. aug. 10. 14:49
 4/9 anonim válasza:
megszokták kérdezni a pasik hogy elmentél e? ha vége a szexnek mit szokás mondani vagy csinálni?
2010. aug. 10. 15:11
 5/9 anonim válasza:
Előre megtervezted, hogy nem fogsz elmenni vagy mivan? Különben neki mit kell megértenie? Ha nem mész el az elsősorban nem a te hibád, ha nem vagy görcsös..Ha szeret, akkor nem fog gondot okozni erről beszélned neki. Ha tapasztaltabb a párod, akkor fel fog neki tűnni, hogy nem mentél el..
2010. aug. 10. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Előre ne tervezd el, hogy nem mész el. Azért, mert az első lesz, nem jelenti, hogy nem lesz jó.

Amúgy bizonyára megérti. Kell idő, amíg összeszoktok és időközben majd kitapasztalod, hogy Neked mi esik jobban. (pl. melyik póz)és ezt nyugodtan mondd el a barátodnak, nyilván ő is arra törekszik, hogy Neked jó legyen.

F

2010. aug. 10. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:
elvesztetted a szüzességed, és úgy nem mentél el, igaz? na szóval: még meg kell tanulnod pár dolgot, a pasidnak is figyelmesebbnek kell lenni, nem fog összedőlni a világ, ha nincs elsőre orgazmusod, nekem se volt, a pasim meg folyamat eldurrant :) nyugi
2010. aug. 10. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:

ha normális megérti.

egyébként meg észreveszi,hogy neked nem jó.

2010. aug. 10. 18:25
 9/9 A kérdező kommentje:
meg szűz vagyok csak úgy ijesztgettek hogy elsőre nem lesz orgazmusom és megijedtem :( de köszönöm a válaszokat :)
2010. aug. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!