Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a pasimnak, hogy szeretném, ha kockás lenne a hasa?
Eléggé gyatra teste van neki sztem, képet is tudok róla küldeni ha kell...
16/L
Kedves Kérdező!
Nagyon remélem, hogy a barátod előbb-utóbb rájön, hogy miket írkálsz róla, és úgy otthagy, mint a sicc. Mit szólnál hozzá, ha odaállítana egyik nap eléd, és közölné, hogy "Túl kicsik a melleid, és túl nagy a segged"... Mi a fenének jöttél vele össze, ha nem jön be a teste??
Inkább szégyelld magad, hogy meg akarod változtatni. Ha nem őt keresed, gyere össze mással. Ritkán vagyok úgy felháborodva, mint most, de nálam ezek (meg a stílus amiket írkáltál) erősen kiveri a biztosítékot. Ha te olyan csaj vagy, aki megkaphat bárkit, akkor találj mást. Ha meg nem, akkor örülj, hogy van egy barátod, aki szeret, és fogd be a szád inkább, és gondolkodj el, te mit gondolnál róla, ha eléd állna a fentebb említett kérdéssel...
Szerintem nem kell felháborodnod, mert nem mondtam egy szóval sem h nem szeretem szóval mind1.
Az meg érthető, hogy szeretném ha izmosabb lenne mert a teste az gáz kicsit...
Figyu, ez nem így megy, hogy elé állsz, és megmondod. (Egyrészt, mert romba döntöd az önbecsülését, másrészt, az hogy vkinek kockás legyen a hasa, nagyon sok munka és lemondás, úgyh min. 2 hónapot várnod kell az eredményre. A fenntarthatóságáról ne is beszéljek.) Úgy kell csinálni, hogy ő maga jöjjön rá, hogy neki szüksége van egy formásabb testre. Beszélgess vele sokat az egészséges kajálásról, mozgásról. Mutass jó példát: legyél te a bombanő, és érezze melletted, hogy őneki is bombapasivá kell válnia, hogy veled maradhasson. Persze ehhez két dolog elengedhetetlen: ő maga is meg akarjon változni, és nagyon szeressen téged, hogy meríthessen belőled motivációt. Neked pedig dicsérned kell, a legkisebb eredményt is.
Engem így szedett rá a párom az edzésre, és 1 hónap után sokkal jobban érzem magam a testemben.
21/L
Ha neked tetszik, akkor nézegesd te...
És nem akarom őt megváltoztatni... Csak mint barátnője jogom van ahhoz hogy megmondjam neki hogyan tetszene...
Igen, én jól nézek ki, de nem rakok fel képet hogy minden pedofil itt csorgassa a nyálát.
Nekem is megfelel a barátom de lehetne jobb is mert ha nem változtat lehet, elhagyom.
Nem nagyon látom azt a "gyatra" testet. Csak remélhetjük, hogy idővel okosabb leszel mert 16 évesen k*rva hülye vagy.
Pillanatnyilag ez a legszarabb manapság, hogy túl sok idióta ribanc van akik csak kefélni tudnak. Az olyanok miatt mint ti van ez az egész felhajtás a péniszméret meg a testszőrzet stb. a férfiak körében és csodálkoztok, hogy miért van a legtöbb fiúnak önbizalomhiánya, mikor csak azt látják, hogy a lányoknak semmi sem elég jó.
Ezek után tényleg kíváncsi lennék TE hogy nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!