Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a pasimnak, hogy szeretném, ha kockás lenne a hasa?
Eléggé gyatra teste van neki sztem, képet is tudok róla küldeni ha kell...
16/L
Én leteperném ezt a férfiállatot. Szép kis hímpéldány!
Grat hozzá!
Hmmm :)))))))))) Szeretem az ilyen szexi kis dögöket!
Nem vagyok plázaribanc -.-
A barátom pedig nem beképzelt, sőt...
egyébként meg hogy képzeled, hogy így beszélsz?
Édes jó apuka, széppé varázsoltad az amúgy is szép napomat :))...
Kislány, te meg akkora hülye vagy, hogy csoda, hogy a FÖLD bír a hátán hordozni téged. Egy nyamvadt barom pitscha vagy, beképzelt tetü. 16 évesen az a fiú még fejletlen, ha egy nagyfarkú, kigyúrt férfiállatot akarsz akkor keress egyet magadnak. Ha nem meg akkor becsüld meg azt amid van, azért amit képvisel.
Most mi a gondod? Ott vagy te, aki szexi pasit akar és azért sír mert a barátja külsőre nem hozzá való!
Szerintem a barátodnak egy jó kis kufirc kellene egy belevaló csajjal, aki kihozza belőle a "férfi"t.
Szóval azért mert nem tudod becsülni a barátod, azért még vagyunk páran akik igenis látjuk a szexistent a te drágádba!
Ha ezen vagy fent akadva nem is szereted a barátod. Nem kényszerítheted rá olyanra amit nem szívesen csinálna. Nálunk ott történt a változás, hogy elkezdtem sportolni és észrevehetően megerősödtem, ami őt nagyon zavarta(félt, hogy erősebb leszek nála, ami szerintem kizárt). Sosem kértem, hogy sportoljon, de 1 hónapja elkezdett utcai harcot tanulni, wing tsun-nal ötvözve. Azóta nagyokat birkózunk az ágyban. :D
25N
Tök provokáló az egész kérdés, meg a kommentek is, szerintem kamu.
Ha meg nem, hát gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!