Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bámulták már meg a melleidet úgy, hogy egyáltalán nem is pakoltad ki őket (tehát ruhán át)? Téged az ilyen mennyire szokott zavarni?
Figyelt kérdés
Ti ilyenkor mit csináltok? Úgy tesztek, mintha nem vennétek észre, vagy reagáltok rá valahogyan? Kort is kérek! Köszönöm.2011. szept. 23. 16:34
12/21 anonim válasza:
Miért bunkóság ez,nem értem?Oké beszélgetés közben az,de idegen hadd nézze.Másrészt meg én ismertem olyan csajt hogy csomószor így igazgatta a ruháját ott,hát én kb nyálcsorgatva bámultam,bocsi de ez van,néha nehéz félrenézni..Inkább vegyétek bóknak nők,ugyanis ez a szépségetek része.Semmivel sem roszabb mintha a szemedbe bámulnának...Erről jut eszembe egy másik történet,mikor egy 30as nő állt mellettem a buszon ,és olyan szép kékeszöld szeme volt hogy konkrétan belebámultam,eléggéérdekesen nézett vissza rám..:D 16/f
14/21 anonim válasza:
Engem nem zavar ha bámulom mások csöcseit!!! :)
Sőt azon vagyok hogy az összeset megfogjam!!!!:)
15/21 anonim válasza:
én megjegyeztem hogy igen,van medálom de a szemem feljebb van és az arcomon:)))
16/21 anonim válasza:
Ha beszélgetőtárs bámulja, akkor megjegyzem, hogy velem beszélgessen, egy szinttel feljebb, amúgy viszont, hadd nézzék, ha ez boldoggá teszi a pasikat... Mivel én is bóknak fogom fel. :D Még mindig jobb, mintha idegeskednék miatta... Bár azért, néha persze zavaró tud lenni. De olyankor karba font kéz, elfordulás, kis ruhaigazítás, és már nem is olyan vészes. :)
17/21 anonim válasza:
Volt, pedig átlagos méretű mellem van, és a farom szerintem sokkal szebb. :D Igazándiból amíg meg nem fogja egyáltalán nem érdekel, álmodozzon csak. :D
25N
18/21 anonim válasza:
Az Esztergom felé közlekedő vonaton a fejed felett lévő csomagtartó alja üvegből van, ergo ha felnézel látod az előtted kettő és hárommal ülő személyt benne felülről. Múltkor egy nagyon szexi lány ült kettővel előttem pont tökéletesen lehetett látni felülről az üvegen keresztül a formás kebleit ahogy felszülnek a ruhában, enyhe belátás is volt, nagyon szexi látvány, főleg hogy néha kicsit fészkelődött is. Nem szégyellem nagyon felizgultam! :)
19/21 anonim válasza:
Ja, bocsi az offért, tudom ezzel nem válaszoltam a kérdésre! :)
20/21 anonim válasza:
nekem nem szokták nézni:D de ha idegen tenné és pedofilnak nézne ki vagy ilyesmi elfordulnék vagy eltakarnám vagy ilyesmi:D ha egy jó pasi akkor csak had nézze: d
ha a beszélgetőpartnerem akkor attól függ milyen viszonyba vagyunk.:d
szóval én kb ezeket tenném:D
16L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!