Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bámulták már meg a melleidet úgy, hogy egyáltalán nem is pakoltad ki őket (tehát ruhán át)? Téged az ilyen mennyire szokott zavarni?
VOLT! Elég durván, és csaj volt.
Elfordulok vagy keresztbe fonom magam előtt a kezem.
Nekem nagy melleim vannak, nem is szeretem "kipakolni" őket,
ha valaki elkezdi bámulni, vagy a "melleimhez beszél", én is el kezdem bámulni a gatyáját a nemi szerve magasságában.
Vagy mosolyogva megjegyzem. Ha idegen, akkor meg nem érdekel.
Én megfogtam a melleimet, a nézegető meg mosolyogva elment.Sima csicsa mentes fekete felsőben voltam,csak a vállánál volt meg húzva az anyag.Azóta se bámulta, pedig ugyanott dolgozunk és sokszor összefutunk.
21L
Lehet, hogy jó melled van?
Amúgy elárulom: a nők pontosan azért növesztik ezeket, hogy a férfiak ellenállhatatlannak találják. Semmi más szükség nincs rá ugyanis, sem a tápanyag tartalékolásban, sem a szoptatásban (a szoptatást kifejezetten zavarja a nagy mell).
Fogd fel bóknak, én is azt szoktam. :)
Vagy, talán még jobb, ha a férfi nem egyszerűségének ékes bizonyítékaként éled meg. Engem ez a gondolat valahogy mindig mosolyra fakaszt.
Ha épp egy beszélgető partnerem csinálja, akkor néha váratlanul rákérdezek, hogy milyen színű a szemem.
A szoptatsát zavarja a nagy mell?
Tárolja a tejet, ha nincs mell, nincs tej!
Gondolkozz már!
eperturmix válasza:
nekem is volt már ilyen én eltakartam..de a bnőmnek is leste az a srác ő pedig levágott neki akkora pofont hogy csak ugy csattogottxD
LOL :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!