Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül érzem magam. Mit tehetnék ez ellen?
Már kiskoromban is magamra voltam utalva, így a későbbiekben teljesen függetlenné váltam.A családban 4en vagyunk és mindig 4en 4 fele voltunk. Az erős szó, de hamar "belezúgok" fiúkba (kb. ugyanolyan gyorsan el is illan, de nagyon rosszul érzem magam azután a pár hét után is..) Nagyon egyedül érzem magam, nagyon aranyos barátságos, jófej, szeleburdi lánynak ismer mindenki (külsőt most nem írom, ezeket a tulajdonságot is azért írom h hárpia se vagyok..) érdeklődnek fiúk is de mégis sose lesz egyikből se több írogatásnál..
És ez ellen szeretnék tenni hogy már ilyes féle " bajom" se legyen, ne éljem magam bele egy fiúba se mert már írt 1-2 szép szót mert utána csak megint nagyon szarul fogom érezni magam..
Talán pasizz.
Am hány éves vagy?
13-15 vagy akkor én járnék veled.
Már egy ideje komoly kapcsolatot keresek.
14/F
19:30-asnak.
Meg még házszám?bankszámlaszám?telefonszám is mi?
na ja, lakáskulcs?:P
na mind1, lehet marhaság volt ide leírni, csak jobb érzés volt kiírni magamból:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!