Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen egyedül érzem magam, mit tehetnék?
elozo vagyok
bocsi
sohasem talalom meg
Nos lányok én ugyanígy érzem magam. Csak jóval idősebb (30) vagyok és fiú.
18 éves korban nem hiszem hogy annyira baj hogy "csak" a csókon vagy túl. Én még csak azon se.
Amúgy vannak közösségi oldalak Pl HotDog.hu ahol többségében a Te ill. a Ti korosztályatok van fent. Ha gondolod nézd meg. Itt lehet chatolni, fórumozni, közös programokat szervezni. És ami lényeges hogy nagyon színes egyéniségek is fent vannak.:-)
Hogy mit csinálj az egyszerű: Ne ess kétségbe. Az érzést is, és a kétségbeesett párkereső típusát is ismerem, és mondhatom riasztó jelenség. Általában riasztó a kétségbeesett párkereső, és látszik rajta, hogy "vadászik".
Tudom, hogy nehéz kor ez a 18 (illetve ha 18 leszel, akkor a 17), és ilyenkor az emberek könnyen csinálnak hatalmas drámát olyan dolgokból, amikre később nevetve gondolnak vissza. Fogd fel kicsit könnyedebben a dolgokat, hidd el lehetséges.
Igen, igazatok van, sajna!
Ha írsz provátban azt megköszönném! :) Köziii! :) Minden véleményt szívesen meghallgatok még ha nem is 2sor! :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!