Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen egyedül lemennétek egy buliba?
Én szilveszterkor csináltam azt, hogy meguntam a bulit ahol voltam a családdal és átmentem a szomszédba. Nem tudtam kik lesznek ott, de átbattyogtam egyedül.
Nincs abból semmi
Holdtündér
Én nem mennék, nekem kellemetlen lenne. Teljesen idegen társaságba nehezen oldódom :D
De, ha véletlen el is mennék akkor is max 10-20 perc után lelépnék mert nem érezném jól magam. Ez van...
Hát attól függ... Valamit azért nyilván tudnék a helyről, ha már mindenképpen oda akarnék menni... ha színvonalas, nívós hely, akkor oké, de vmi proli lebújba azért nem megyek. :)
21/L
Na most lehet hülyének fogsz nézni de:
Az egyik barátnőmnek mindig van valami aktuális kedvenc sorozata vagy zenekara, akinek a férfi főszereplőjébe "szerelmes" . Ha egyedül megy buliba, vagy egyedül marad mert lelép a társaság, akkor elkezdi kémlelni a tömeget és aki a legjobban hasonlít a csávóra, kiszúrja magának és leáll vele dumálni :D Jó sok sztárszínész-hasonmás haverja van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!