Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy felkeltsem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy felkeltsem a figyelmét? HELP PLEASE

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tetszik nekem egy fiú. Én hatosztályos gimibe járok 9.es vagyok, ő végzős. Még tavaly csak az volt a véleményem, hogy milyen helyes, okos, stb. De most már TETSZIK sőt, azt érzem, hogy egyre jobban, napról, napra kezdek belezúgni. :D Igazából nem ismerem közelről csak látásból.

Meg tudom róla, hogy okos, tisztelettudó, kedves, iszonyúan jól néz ki. Hogyan keltsem fel a figyelmét? Nem szeretnék nyomulós lenni, meg nem is igazán ismerem (mint ahogy már írtam) szóval mit tennétek a helyemben?

15/L (L) :)

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. szept. 16. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
pucsíícccsá neki
2011. szept. 16. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbb, hogy kérd meg, hogy korrepetáljon, mert hallottad, hogy ő milyen jó tanuló.

Ezzel bókolsz egy kicsit (akárki akármit mond a férfiak is szeretik) és mégis beszélgetésbe elegyedsz vele.

2011. szept. 16. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Korod alapján feltételezem,hogy kezdeményeztél már beszélgetést életed során.:)

Nem kell túlbonyolítani az ismerkedést!

2011. szept. 16. 21:18
 4/9 Tajparaszt ***** válasza:
Keress közös ismerőst (hátha van) akivel nem ciki odamenni és egyelőre próbáld megismerni közelebbről.
2011. szept. 16. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát próbálj meg szünetekben a közelébe ülni,és elkapni a pillantását,ebből sok mindent megtudsz majd,hogy tetszel-e neki.Esetleg megkeresheted facebookon,és ott már könnyebb beszélgetést kezdeményezni vele,ha visszaír,akkor van esélyed,esetleg ha ő is rádír néha,akkor nyert ügyed van.És ezek után könnyen összehozhattok egy találkát.Sok szerencsét neked!
2011. szept. 18. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
tiszafüredi e vagy?:D
2011. szept. 18. 19:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat!!! Majd valamit megpróbálok, de tudjátok ez nem könnyű... :-)

Nem vagyok Tiszafüredi.

És találtam róla egy videót ahol énekel a a gimi gálán:

http://www.youtube.com/watch?v=dp-d58Ekc8g

Sajnos én nem szeretem zenében ezt a stílust de neki ez tetszik. De legalább nem ilyeneket szeret:

http://www.youtube.com/watch?v=TTrPX8NIHx8

2011. szept. 20. 16:50
 8/9 A kérdező kommentje:
***tiszafüredi***
2011. szept. 20. 16:51
 9/9 anonim ***** válasza:

09-18 19:16-os

te a tiszafüredi gimibe jársz (KLG)? én is. fiú vagy lány vagy?

bocsi kérdező, hogy offoltam. :P

2011. dec. 10. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!