Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak ki MSN-re személyes üzenetnek hogy felkeltsem a figyelmét?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nagyon jóban vagyok....És nem ír de én nagyon szeretnék vele beszélni, viszont már unom h csak én írok neki...:S Milyen személyes üzenet keltené fel a figyelmét? Úgy szeretnék már beszélni vele..:(2009. jan. 6. 21:07
1/15 anonim válasza:
sexhiányom van :) és.....segithetne .... ra a nevét ird:)
2/15 anonim válasza:
Ha nem ír rád soha annak oka lehet. Vagy fél kezdeményezni a beszélgetést, vagy nem akar tőled semmit. Ez a két lehetőség van, szerintem.
3/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem ír rám soha...Csak attól is félek hogy megbántottam...:S
2009. jan. 6. 21:11
4/15 anonim válasza:
szia ha nem ir rád akkor lehet h azse nagyon keltené fel az érdeklődését ha kirnál valami szerelmes üzit . irj neki aztán ha nem ir akkor lépj tul rajta és keress valaki mást
5/15 anonim válasza:
Én utálok msnezni, pláne azzal a lánnyal aki tetszik, szóval ne gondolj egyből rosszra. A lényeg az szerintem, hogy személyesen hogyan viselkedik veled.
6/15 anonim válasza:
jaj te lyány. hagyjad. ha magátol nem ir akkor se fog. ha egy pasinak kellesz nyugi az hajt rendesen
7/15 anonim válasza:
Nem értek egyet az elöttem szólóval ...Nem biztos,hogy hajtani fog!Én pl. mostanában nem írok rá a csajra aki tetszik és mindig rámír...De én egész egyszerűen azért nem írok neki,mert nem tudom esetleg,hogy mikor zavarom meg nem akarom untatni sem.És hát jogosan aggódok ilyenen,hogy csak untatom,hisz a társaságom nem a legjobb...
Sok sikert Neked,sztem még örül is ha Te írsz rá! :)
8/15 anonim válasza:
"Rá érek, írhat bárki aki szeretne!"
"Sajnos xarakszik az msnem, nem tudok senkire ráírni, aki szeretne Velem beszélni írjon már rám!!!"
"Nincs jó kedvem, Valaki felvidíthatna:("
Most hírtelen ennyi jutott eszembe! :D
10/15 anonim válasza:
"gyere belém... izé, kattints rám!" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!