Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximális önbizalomhiány. Semmiből sem meríthetnék önbizalmat. Mit csináljak?
Se a külsőmre sem a képességeimre sem a belső tulajdonságimra sincs önbizalmam:(
És kikészítem vele a környezetemben lévőket..Vagyis csak 1 embernek beszélek róla.. és őt kikészítem vele:/
köszönöm szépeen!:)
tudom hogy nem irigységből mondják..igazából csak 1 ember mondja ezeket de ő komolyan gondolja és tényleg igaza van.és nem bántásból mondja.hanem így akar ösztönözni. de én mondtam neki hogy engem ez nem ösztönöz inkább rosszabb:(
amúgy nem baj ha jelenleg taszítom a fiúkat mert van barátom akit mindennél jobban szeretek csak mégis rosszul esik hogy mikor nem volt barátom akkor se történik ilyen velem meg amúgyis.. és az a baj hogy nem tudom milyen jó tulajdonságaim vannak:( mert nem mondják.. vagyis 1-2őt de azt én is tudom és nem tudom mire megyek azzal hogy jószívű és kedves vagyok mindenkivel.. inkább kihasználják.
Ha kihasználnak, akkor állj a sarkadra, és húzd meg a határokat. Van egy pont, amin túl senkinek nincs joga elvárni tőled semmit. Felajánlhatod a segítséged, de ha nem kérnek belőle, akkor az az ő bajuk. Ha pedig megkérnek valamire, és úgy érzed, hogy nem tudod vagy nem szeretnéd teljesíteni, akkor mondj nemet. Meg lehet ezt oldani úgy is, hogy nem lesz belőle sérelem senki számára, mégis tudod érvényesíteni önmagad. A jó tulajdonságaidat nem feltétlenül fogják mondani (a rosszakat se...), de tarts önvizsgálatot. Ha pl. szívesen vannak az emberek a társaságodban, és nevetnek a poénjaidon, akkor tuti, hogy jó fej vagy, és van humorod. Ilyeneken gondolkodj el, és máris biztosan "felfedezel" magadban egy rakás jó tulajdonságot, amire a környezeted visszajelzései alapján jössz rá.
Egyébként meg nem mindenkire fognak hajtani a pasik, nagy tévedés, hogy ez így vagy. Amúgy se attól leszel "jónő", hogy hányan hajtanak rád. Becsüld meg azt, ami van, amúgy is inkább a minőség a fontos. Mit érsz azzal, ha kismillióan hajtanak rád, és ebből 98% hűtlen, bunkó, sekélyes, primitív kétlábú élőlény? Vagy te még abban a hitben ringatózol, hogy annál jobb, minél több pasi rajong téged körbe? Természetesen biztosan rosszul esik, hogy azt látod, mások "kapósabbak", de örülj annak, hogy van párod, sok más embernek még ennyi sincs az életében.
21:34
hát arra amit eddig írtak:) hogy próbálnak segíteni,írni valamit akármit.. az is jól esik hogy legalább ír valaki valamit és próbál segíteni.
01:54
szerintem ez nem így van egyátalán..:D
21:46
köszönöm szépen:)
igazából mind1 hogy most mással milyen kapcsolatban vagyok csak a barátomnak szeretnék megfelelni..azért ilyen rossz érzés főleg hogy ennyi hibám van semmi se jó bennem és mások mennyivel jobbak lennének neki..:/ persze ő mondja hogy ez nem így van meg tökéletes vagyok neki.. de mind1 :/
hát igen tudom:S
de én sem lennék ilyen ha nem mondana nekem olyan dolgokat amikkel rombolja az önbizalmam bár azt nem ezeket nem azért mondja.. :/
de egyszerűen nem tudok megbékélni magammal mert egyszerűen nincs bennem semmi jó..és semmiből nem tudok önbizalmat meríteni mert tényleg semmihez sem értek!
és ezáltal a barátom sem tud önbizalmat adni hogy milyen ügyes vagy mert egyszerűen semmit se tudok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!