Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Maximális önbizalomhiány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximális önbizalomhiány. Semmiből sem meríthetnék önbizalmat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Se a külsőmre sem a képességeimre sem a belső tulajdonságimra sincs önbizalmam:(

És kikészítem vele a környezetemben lévőket..Vagyis csak 1 embernek beszélek róla.. és őt kikészítem vele:/

2011. szept. 13. 20:40
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
mindegy most nem csak az a bajom hogy külsőleg nem jó.. :/
2011. szept. 13. 20:52
 12/32 A kérdező kommentje:
olyan kedvesek vagytok hogy írtook!köszönöm
2011. szept. 13. 20:53
 13/32 anonim ***** válasza:
Hidd el a "csúnyaság" lehet szexepil is csak tudni kell bánni vele! ;)
2011. szept. 13. 20:53
 14/32 A kérdező kommentje:
de hozzám nem jött privi:(
2011. szept. 13. 20:55
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Van esetleg valami konkrét oka az önbizalomhiányodnak (mondjuk gúnyolódások, el nem ismertség a családban, "te nem vagy jó semmire, bezzeg mások" típusú megjegyzések)? Mondjuk úgy tudsz önbizalmat építeni, ha rájössz, hogy te is képes vagy bizonyos dolgokat megcsinálni, és nem veszed tragikusan, ha esetleg nem sikerül valami. Kitűzöl magad elé valami apróbb célt, azt végrehajtod, aztán jöhetnek a nagyobb célok. Ha meg kiröhögnek, akkor keress fogást rajtuk, és te is röhögd ki az ő gyengeségeiket, biztosan nem csinálják meg veled még egyszer.
2011. szept. 13. 20:58
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
lehet kicsit várni kell, vagy lehet, hogy a kéretlen"spam" levelek közé rakta.
2011. szept. 13. 20:58
 17/32 A kérdező kommentje:

köszi:)

de annyira szörnyen nagyon nem tartom magam rondának..csak nem tartom magam elég szépnek..vagyis inkább átlagosnak.de én szép szeretnék lenni:/ mind1 mondom jelenleg a belsőm miatt írtam ki :/

2011. szept. 13. 20:59
 18/32 A kérdező kommentje:

hát..a barátnőmtöl naponta hallom hogy minden csávo ráhajt meg hogy hogy bókolnak neki stb..meg simán látok egy lányt az utcán ő milyen szép én meg nem. hát a külső ebből.

a belső meg hát ismerőseim mondják hogy ilyen vagyok:(

és hát a képességeimre meg rájöttem magam is meg hát azt is mondják az ismerőseim..meg hát viszonyítok..

2011. szept. 13. 21:06
 19/32 A kérdező kommentje:

amúgy már átjött,válaszoltam.

bocsii hogy összevissza írok meg később írok ide vissza stb:/

2011. szept. 13. 21:07
 20/32 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál, hogy az ismerőseid néha csak irigységből, rosszindulatból mondanak ezt-azt? Nem kell mindent elhinned, amit hallasz. Ami rossz, azon tudsz változtatni, a jó tulajdonságaidat meg tudod fejleszteni, vagy éppen előtérbe tolni. Egyébként meg ne másokhoz mérd magad, hanem önmagadhoz. Úgyse fogsz tudni mindig mindenkinek megfelelni, és mindig lesz olyan valaki, aki valamiben jobb nálad. De te másvalamiben leszel jobb nála, így ellensúlyozod az ő sikerességét. Szerintem te is vonzanád a pasikat, ha másképpen állnál a dolgokhoz. Ha csak szomorkodsz az egészen, akkor belekerülsz egy ördögi körbe, mert ilyen lesz a kisugárzásod, amivel taszítani fogod a fiúkat, így még jobban elkeseredsz.

A külső pedig nem minden, nekem gyakran sokkal jobban tetszik egy "átlagos" lány, akiben van valami különlegesség, mint a legszebb csaj, aki viszont talán üres belül. Ma pl. láttam a járdán egy csajszit, átlagos volt, nem volt "cicababa" szépségű, de ha megkérdezett volna valaki, biztosan azt mondtam volna, hogy tetszik nekem. A szépség tényleg relatív, és ne csak külsőleg akarj szép lenni, hanem belsőleg is. És mondom: "átlagosan" is lehetsz szép.

2011. szept. 13. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!