Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt minek nevezik, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt minek nevezik, ha nem önbizalomhiány?

Figyelt kérdés

Sok területen sikeres vagyok, pedig még csak 17 éves vagyok, és csúnyának sem mondanám magam.

Mindenhez odaállok, megcsinálom, a legnehezebb feladatokat is elvállalom - kihívásnak mindenképp jó.

Amikor azonban meg kéne szólítani egy lányt, eláll a szavam. Egyszerűen még odamenni sincs erőm. :D

Idegen emberekkel is ugyanez van.

Nem tudom, ez mégis miért van. Ötletek/tanácsok? :D

17/F

2011. júl. 6. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ööö...talán az önbizalomhiány miatt? eseg szoc.fób vagy...
2011. júl. 6. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Te vagy a munkásréteg kiemelkedő személye.
2011. júl. 6. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
sztem próbáld meg eleinte neten:D
2011. júl. 6. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokan vannak így. Ez egy teljesen külön műfaj (mármint az ismerkedés) úgyhogy ne csodálkozz. (:
2011. aug. 6. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!