Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha önbizalomhiány miatt nem tudok csajozni?
csúnya is vagy vagy csak önbizalomhiányos?
tükör,mondogasd magadban hogy jóképű sármos pasi vagyok,jóképű sármos pasi vagyok
hány éves vagy?
Előbb építsd fel az önbizalmad, utána keress barátnőt.
(A sorrend fontos.)
Fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy:)
Tudd, hogy szeretetre méltó vagy Te is:)
Van, amiben tehetséges vagy.
Ha egyedül nem megy, kérj tanácsot, hogyan tudod magad jobban megismerni, megszeretni, elfogadni.Találd meg a hobbidat, a stílusodat:)
Ha sikerül, aztán már jobban elhiszed azt is, ha másnak tetszel.
Amíg nem bízol magadban, addig mindig magadra figyelsz (jaj, jól csinálom, jaj, elég jó vagyok stb) és nem tudsz a másik emberre figyelni ... pedig ez lenne a lényeg:)
A derűs, felszabadult, ápolt emberek vonzzák a többieket.
A fiúk dolga a próbálkozás, minél hamarabb elkezded, annál "edzettebb" leszel:)ne add fel:)
KALANDRA FEL:)
Álmegoldások és tüneti kezelés helyett a valódi megoldás az, hogy
1. Ismerd meg magad (hogy ne kezdj olyan nőkkel, akikkel nem illesz össze)
2. Csinálj valami hasznosat (egyrészt lefoglal, másrészt fejlődsz tőle, harmadrészt a lányoknak is tetszik, negyedrészt az önbizalmat is növeli)
A csajozás nem lényeg. A lényeg az, hogy magadat és a világot megismerd és megtaláld a helyed benne. Ha ez megvan, és látszik, hogy mi az az út, ahová tartasz, akkor lesznek páran, akik melléd akarnak szegülni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!