Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még valaki így ezzel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki így ezzel? Szeretsz valakit és az nem szeret de még csak nem is sejti?

Figyelt kérdés
sokszor gondolok rá..stb.de neki van barátnője...:( úgy érzem hogy ez olyan gázos nekem,, reménytelen szerelem...:( de nem tehetek róla...
2009. ápr. 22. 15:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

sajnállak titeket! :(

én úgy jártam már 4 éve,hogy akkor volt lehetőségem,mert abarátnőm megmondta neki a dolgot aztán nyomult rám,nem volt senkije,mondjuk nem volt belm szerelmes,de kitudja mi leheetett volna köztünk...azon az estén lehetett volna valami ha nem szúrom e azzal hogy keménykedek...:(( nem mertem kimutatani neki az érzéseimet,nem mertem megmondani,de még csak megcsókólni sem mertem amikr ő közeledett...mert én akkor még nem csókólóztam sohasem!:S nem akartam beégni,számítottam arra hogy majd máskor amikor majd józan leszek,mert egy buliban volt, meg már amikor tudok csókólózni,akkor reménykedtem hogy összejön,de nem találkoztunk nagyon azután,és talált barátnőt magának...hogy mit rontottam el :((( első csók azzal akit szeretsz...csak épp nekem nem volt önbizalmam hozzá!!! mindsegy igen,már kihevertem csak egy gond van állandóan róla álmodozok és néha eszembe jut olyankor elszomorít a dolg, igen meg azóta sem találok senkit akit szeretni tudnék...ha úgy nézzük egy ki**szott csók miatt elrontottam az életem legalábbis most még úgy érzem amig nem feledem el egy másikkal....

2009. ápr. 29. 14:06
 12/22 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 4. válaszoló, és nagyon sajnállak téged, megértelek, együttérzek, és szurkolok, hogy jöjj össze életed szerelmével (akárki is legyen az), és légy boldog mindörökké! (Ámen :D)

Nekem egyébként van egy elméletem az elrontott dolgokra (akkor is, ha az a valaki, akit te szeretsz, sohasem szeretett téged, még csak nem is vonzódott hozzád). Ez a következő (ez nem teljesen komoly):

1) Te biztosan tehetsz róla, hogy kialakult egy ilyen lehetetlen helyzet.

2) Ha fel is kell forgatnod a világot, megteszed, hogy megváltoztasd ezt a helyzetet.

3) Áldozatokat is hozol érte.

4) Ráébredsz, hogy tulajdonképpen nem is a vágyott személy a legesleglényegesebb az egészben, hanem Te Magad! :)

5) Rájössz, hogy a végén úgysem változik meg ez az alaphelyzet. Vagyis hiába küzdesz. Rádöbbensz, hogy hiába harcolsz...

6) De nem! Te csakazértis harcolsz, mert lehetetlen nem létezik! Ha tudod, hogy elbuksz, akkor is megcsinálod. Úgy küzdesz, hogy tudod, ő sohasem lehet a tiéd.

7) És éppen ezért, ahogyan beletörődsz ebbe, és mégis továbbindulsz, hogy végigcsináld, akkor sikerül.

Igen, ez egy szirupos, csöpögős, rózsaszín végű bugyuta elmélet, ezért nem is kell, hogy elhidd, hisz ez csak egy elmélet, de végülis megtörténhet. :) Azért mondtam csak el, mert annyi furcsa fordulat van egy ember életében, amire nem számít, hogy miért ne történhetne meg akár ez is? Szerintem éppenséggel nagyon is lehetséges.

Most mások szemében biztos elmebetegnek tűnök, de úgy éreztem, ezt le kell írnom. Azért pontozzatok fel!

2009. ápr. 30. 22:19
 13/22 anonim ***** válasza:
és biztos,hogy nem lehet visszacsinálni azt,amit elrontottál? Egyáltalán elmondtad valaha neki azt,amit nekünk? Hm? Mert lehet hogy ő is érez még valamit irántad.
2009. máj. 1. 19:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Én csináltam ilyesmit, ezért valószínűleg úgy emlékszik rám, mint egy őrült zaklatóra, aki tönkretette az életét:/ akkor már inkább a létezésemről se tudjon
2009. máj. 1. 21:44
 15/22 A kérdező kommentje:

hát igazándiból én tehetek erről,mert legalább ha tudná akkor jobb volna mert egyszer ha nem lenne barátnője megkersene kitudja...de eddig nem mertem elmondani:( nem volt önbizalmam,aztán mostmár elmerném de nem találkozunk sajnos de még ha találkoznánk is akkor mondanám el ha szóbajönne...aztán kiderülne hogy nem is csak az én hibám hanem mert nem tetszek neki mondjuk,jobb esteben igen,,,de remélem egy napon valóra válik ez az álmom!!!!

azok az elméletek jók voltak,jó dolog hinni valamiben,ha nem is válik valóra,kitudja,,,de igen ha nem is látjuk a néha a napot mégis tudjuk a létezését egyszer biztos jobb lesz akárkivel!! vagy vele...

2009. máj. 9. 18:26
 16/22 anonim ***** válasza:

Szia! A 12:04-es vagyok! Képzeld,én a napokban megtettem, mármint én léptem Felé.És erre Ő is bevallotta,hogy akar engem!! Csodálatosan gyönyörű pillanatok voltak...:))) Holnap lesz az első randink...

Csak gondoltam,megosztom Veled,hogy talán Neked is sikerül erőt merítened és lépni.Jelenleg ugyanis nincs nálam boldogabb nő a földön!! :)))

2009. máj. 11. 11:35
 17/22 A kérdező kommentje:

de aranyos vagy hogy gondoltál rám!!!! :o)

neked meg sok boldogságot kívánok teljes szívemből!!!!!!:)

és hogy sikerült a randi? ;)

2009. máj. 19. 11:18
 18/22 anonim ***** válasza:
köszi! :) jól,már a másodikon is túl vagyunk,és megtörtént az első csók is! :D Viszont üröm az örömben,hogy neki családja van....:( Azt mondta,gondolkodási időt kér,akar engem,de a gyerekét sem akarja elvesziteni...nem könnyű,az biztos...mert én még senkibe nem voltam ilyen szerelmes.Félek nehogy meggondolja magát...:S Szóval sajnos nem lehetek felhőtlenül boldog...
2009. máj. 24. 19:29
 19/22 A kérdező kommentje:

Gondolj arra az igaz szerelem mindent legyőz:)

ha a szívetekre hallgattok boldogok lesztek!

2009. máj. 28. 15:44
 20/22 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy! :) :) már azóta randiztunk újból és kiderült hogy akar engem!!! Csodás estét töltöttünk együtt,minden a helyére került.Látom rajta h Ő is szeret! Most nagyon szuper minden. :)
2009. máj. 29. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!