Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki így ezzel? Szeretsz valakit és az nem szeret de még csak nem is sejti?
Figyelt kérdés
sokszor gondolok rá..stb.de neki van barátnője...:( úgy érzem hogy ez olyan gázos nekem,, reménytelen szerelem...:( de nem tehetek róla...2009. ápr. 22. 15:11
1/22 anonim válasza:
persze egy csomó mindenki van igy
2/22 anonim válasza:
igen, sokan, és aki teljes életet akar élni, olyan emberrel, akit nem csak a képzeletében szerethet, akkor az mindent megtesz a felejtésért. sok sikert hozzá!
3/22 anonim válasza:
Van egy lány, aki még középiskolában alattam járt. 1 percnél többet csak msn-en beszéltem vele, ott azt mondta, nem szeret msn-en ismerkedni, de nyitott volt arra, hogy élőben beszéljünk. Annyira paráztam... ilyen lánnyal még sosem találkoztam, nem csak külsőre, de belsőre is nagyon bejött, buliban sosem láttam szinte keverni senkivel (általában a fél suli ugyanakkor és ugyanott bulizott), sosem ivott stb.. Aztán megkérdeztem egyik nap, hogy jön-e bulizni, mondta igen. Azt hittem eljött az időm, de a buliban nem mertem hozzá odamenni, pedig ott ült egyedül nagyon sokáig... azóta egyetemre járok, nincs hét hogy ne gondolnék rá... meg arra, mekkora b*lf*sz vagyok
4/22 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólót azért sajnálom...
Szóval ja, ez a szép németes válasz a kérdésre. Rengeteg emberrel megtörténik, része az életnek. Szar része.
Az, hogy van barátnője, azt jelenti, hogy jelenleg nincs esélyed, de nem tudom, mekkora az esély arra, hogy ezzel a nővel éli le az életet... Érted...
5/22 anonim válasza:
én többször is voltam már így azzal a különbséggel, hogy az illető vagy tudta vagy legalábbis sejtette, nagyon rossz, de túl lehet élni, ha elhatároztad, hogy el akarod felejteni
6/22 anonim válasza:
Újíts be 1 másik pasit. Ha reménytelen ne is álmodozz róla csak rosszabb lesz.
7/22 anonim válasza:
Nálam egy fokkal rosszabb. Tisztába van vele, hogy mit érzek, de ő sosem fogja viszonozni, kizárt hogy ő is szeressen. Nem azért mert van valakije, más okból.
8/22 anonim válasza:
Volt imádottam, aki szabályosan undorodott tőlem:/
9/22 anonim válasza:
A 4. válaszoló vagyok, és az utolsó válaszolóéhoz valamint az ő előtte válaszolóéhoz vagyok hasonló helyzetben.
De addig nem nyugszom meg, amíg azt nem érzem, hogy mindent, egészen konkrétan MINDENT megtettem azért, hogy megváltozzon a helyzet. (Természetesen senkit nem lehet "kényszeríteni" arra, hogy szeressen, de azért próbálkozni lehet, hogy jobban kedveljen, stb... Láttunk már rá példát, nem? De nyugi, nem vagyok naiv. :)
17/F
10/22 anonim válasza:
én is ebben a helyzetben vagyok. Kapcsolatban élek és egy szintén foglalt férfiba szerettem bele. És nem múlik el.Hónapok óta szenvedek,ráadásul a férfi sem közömbös iránam,de egyikünk sem mer lépni...már lassan felemészt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!