Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok mennyire szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok mennyire szokták kibeszélni a barátjukat?

Figyelt kérdés
Miket szoktak róla elárulni? Úgy egymás közt.
2011. szept. 11. 02:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

De a mereteket is kibeszelik, vagy a teljesitmenyet??

Aztan ha utana veletlenul a srac is osszefut a baratnoi baratnoivel, akkor kuncognak rajta, vagy osszesugnak... ez olyan hulyen venne ki magat, nem?

Vagy ennyire joban van mindenki mindenkivel, hogy a legintimebb dolgokrol, vagy amik a haloszobaban tortennek, azokrol is nyiltan lehet beszelni a barati tarsasagon belul?

2011. szept. 11. 12:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem beszéljük meg sztem egy nyílt társaságon belül ezeket a dolgokat. De a legjobb barátnővel kettesben én megszoktam beszélni. vagyis hát mondjuk úgy hogy említeni mert nem az intim dolgok amiket kiszoktunk igazán vesézni.. ha pasimról beszélek és barátnőm az övéről ez néha szóba se jön. Ha a kapcsolatban van vmi féle probléma arról tudunk sokat beszélni:)
2011. szept. 11. 12:58
 13/19 A kérdező kommentje:
12:21 pszichiáterrel beszélem meg, ha van ilyen
2011. szept. 11. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:

12:59 Hát a te döntésed, van aki meg képtelen idegennek beszélni ezekről, én személy szerint nem tudnám kibeszélni a dolgaim valakinek, aki pénzt kér érte. Mindegy. :D

Valaki kérdezte, hogy mennyire intim dolgokat szokás kibeszélni: hát tulajdonképpen akármit, ha felmerül, de nem b@szogatásból. Igazából nem is az a lényeg, hogy mit beszélnek ki, hanem az, hogy miért, milyen célból. Ha valami nyomasztja vagy szüksége van rá hogy elmondja nekem, akkor akármi is az, fordulhat hozzám. :D És igen, a pasija teljesítményéről is meghallgatnám, ha azzal lenne gondja. :D

2011. szept. 11. 16:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Elozo valaszolo: es akkor utana, amikor talalkozol a baratnod baratjaval, es mondjuk kicsit beszelgettek valami tok semleges temarol, nem az jar a fejedben vegig, hogy "ez az a srac, akinek 14 cm-es a penisze, tul hangosan nyog es kiabal orgazmus kozben, kicsit hamar elelvez, birhatna tovabb is, viszont nagyon ugyesen hasznalja a kezeit..."??
2011. szept. 11. 16:19
 16/19 anonim ***** válasza:
nemtom elég érdekes megbeszélni pszichiáterrel az ilyet. mmint ezért vannak a barátok nem? és sztem egyszer két bnő között felmerül egyszer a méret és teljesítmány. fura lenne ezt közölni a pszichiáterrel nemde?
2011. szept. 11. 16:19
 17/19 A kérdező kommentje:

Pont hogy a pszichiáter való erre, hisz ő szakember, ért hozzá. És kötelezi az orvosi titoktartás.

Egy baráttól szerintem legfeljebb együttérzést kaphatsz, esetleg elmondja a saját véleményét, ami nyilván nélkülöz minden szakmaiságot.

2011. szept. 11. 17:59
 18/19 anonim ***** válasza:

16:19 Számomra nem annyiból áll egy ember, hogy mekkora a pénisze, milyen hangosan nyög, satöbbi.

Valószínűleg azért is fordul hozzám ezekkel, mert engem nem hoz zavarba a téma, és nem botránkoztat meg.

2011. szept. 11. 18:34
 19/19 anonim ***** válasza:
17:59 Azt akartam mondani, hogy más miatt fordulsz egy pszichiáterhez, és más miatt egy baráthoz. Ha neked az előbbi a célszerűbb, akkor a te dolgod.
2011. szept. 11. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!