Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mennyire szokták kibeszélni a barátjukat?
De a mereteket is kibeszelik, vagy a teljesitmenyet??
Aztan ha utana veletlenul a srac is osszefut a baratnoi baratnoivel, akkor kuncognak rajta, vagy osszesugnak... ez olyan hulyen venne ki magat, nem?
Vagy ennyire joban van mindenki mindenkivel, hogy a legintimebb dolgokrol, vagy amik a haloszobaban tortennek, azokrol is nyiltan lehet beszelni a barati tarsasagon belul?
12:59 Hát a te döntésed, van aki meg képtelen idegennek beszélni ezekről, én személy szerint nem tudnám kibeszélni a dolgaim valakinek, aki pénzt kér érte. Mindegy. :D
Valaki kérdezte, hogy mennyire intim dolgokat szokás kibeszélni: hát tulajdonképpen akármit, ha felmerül, de nem b@szogatásból. Igazából nem is az a lényeg, hogy mit beszélnek ki, hanem az, hogy miért, milyen célból. Ha valami nyomasztja vagy szüksége van rá hogy elmondja nekem, akkor akármi is az, fordulhat hozzám. :D És igen, a pasija teljesítményéről is meghallgatnám, ha azzal lenne gondja. :D
Pont hogy a pszichiáter való erre, hisz ő szakember, ért hozzá. És kötelezi az orvosi titoktartás.
Egy baráttól szerintem legfeljebb együttérzést kaphatsz, esetleg elmondja a saját véleményét, ami nyilván nélkülöz minden szakmaiságot.
16:19 Számomra nem annyiból áll egy ember, hogy mekkora a pénisze, milyen hangosan nyög, satöbbi.
Valószínűleg azért is fordul hozzám ezekkel, mert engem nem hoz zavarba a téma, és nem botránkoztat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!