Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ha megerőszakolnak? Nagyon sokáig szenved az akivel tették?
Nem kell ehhez r.bancnak öltözni meg ejjel egyedül jarkälni.
Tévhit: Jobb az otthon biztonságos falai mögé húzódni, és nem kísérteni a sorsot.
Tény: Az otthon messze a nem a legbiztonságosabb hely. A legtöbb nemi erőszak az áldozat otthonában, illetve otthonának környékén történik. Az elkövető az esetek túlnyomó többségében az áldozat ismerőse vagy rokona.
Hagyátok már szegény kérdezőt. Igenis sok rá az esélye mivel becslések szerint minden 3. nőt megpróbálnak megerőszakolni. Vagy lányt is, nyugi tapasztalat. Nem tudok nyilatkozni arról hogy mit csinál veled, én egyszer csak láttam hogy 4 után a suli udvarában egy osztálytársam (fiú 8. osztályos) akar valamit csinálni egy 5.-ödikes lánnyal a falnál. Egyből odafutottam megpróbáltam elhúzni a faltól a kislányt de nem bírtam ezért éngem is elkezdett csókolgatni és a kislány pedig "kiszabadult" éd futott a portáshoz hogy na, van valami rossz a kertben. Persze nekem baromi ciki volt mert hát na... És elvitte a fiút én meg az ötödikessel együtt mentem haza, szegény nagyon félt és sírt. Következő nap mi hármunkat felhívták az igazgatóiba ahol én középen ültem és mellettem a lány másik oldalt a fiú. Na a fiú még ott is a combomat simogatta mire rácsaptam a kezére. Utána ideért az igazgató is (végre) és kérdezgetett minket hogy mit csinált meg hogy csinált. Na most gondolhatjátok a kislány nem is szólalt meg, a fiú sem, én pedig naggyából leírtam a történetet. És a fiúnak csak 1 jegyet levontak a magaviseletéből és semmi többet, pedig börtönben a helye. És mellesleg a hátamnál ül és még mostanában is fogdossa a fenekemet stb. :(((
Nem vicc az ilyen, súlyos sérüléseid is lehetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!