Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ha valaki egy közösségi oldalra felteszi magát, és sok sok képet tesz ki, akkor önbizalomhiányban szenved, vagy legalábbis elvárja, hogy dícsérjék. Erre megy ki. Mit gondoltok?
2 dolgot láthatsz:
Jókép, láwollak stb, vagy semmit. Na?
Amúgy ha jól megnézed, akkor aki folyamatosan frissíti képeit, annak folyamatosan írják hogy jókép, szépvagy.
Aki nem, annak nem. (pl 4 éve fent van 1 kép..)
ennek sok oka lehet, például.. ha régiek a képek tesz fel újat a felhasználó.. meg szerintem nem szenved önbizalom hiányba ha van fent róla 100 kép.... inkább az szenved önbizalom hiányba akinek csak 1-2 képe van, mondjuk , hogy ha már felteszi akkor elvárja ,hogy a barátok,haverok kommentáljanak szerintem!
nekem ez a véleményem nem biztos, h igazam van
Szerintem nem feltétlen. Nekem nagyságrendileg 20 képem van a 2 vezető közösségi oldalon, és mindegyiket más miatt láttam fontosnak - egyiken barátommal vagyok, másikon barátnőkkal, harmadik a tablófotóm, negyedik a macskámmal, ötödik a szülinapom... plusz gyakran felrakok egy friss eseményről 1-2 képet, mert tetszik, aztán meg nem törlöm ki egy ideig mert minek.
Azért ha valakinek több 100 képe van és mindegyiken önmagát fotózza csini ruhában, 5 kg sminkben, az tényleg furcsa.
szerintem attól függ, mi van a sok képen. Ha valaki mozgalmasan él, sokat kirándul, utazik, túrázik miért ne tehetne fel mindig pár képet róla. Esetleg a hobbijáról? Pl. fest. stb. Elég sokat össze is gyűjthet így. Ez szerintem nem gáz.
Ha viszot a 100 képen csak egyedül ő van, egyszer jóbbról, majd balról, lentről, fentről, pirosban, sárgában, zöldben...akkor magamutogató, esetleg pasit akar fogni, esetleg irigyeket akar, hogy ő milyen szép stb.
Na és az aki szexelős képeket tesz ki? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!