Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet élni egy életet (vagy legalábbis jó pár évet) egy nagyon jó baráttal? 19/L
"Mert még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az ”Igazi” sem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne „igazi”. De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált."
Popper Péter - 7 undok megjegyzés a szerelemről - részlet.
Szerintem nem lehetetlen, de előbb vagy utóbb valamelyikőtök úgyis megtörne, és vagy túl lépnétek a barátságon, vagy pedig nem bírnátok egymással.
De én azért remélem, jól meglesztek! :)
Hát szerintem ez már több mint barátság..:) Gondolj bele, szerinted egyikőtök sem érzet többet a másik iránt?:)
Minden szerelem, barátságra épül. Tisztázzátok, hogy mit is érzetek egymás iránt. Valamint, hogy sokszor megkívánod e őt, vagy eltudsz e mással képzelni valamit, miközben tudod, hogy ő a másik szobában van. Vagy hogy féltékeny lennél e, ha felvisz egy lányt :)
Ha ezekre válaszolsz szerintem rájösz, hogy most vele, vagy nélküle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!