Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ha megerőszakolnak? Nagyon sokáig szenved az akivel tették?
Figyelt kérdés
Azért kérdem mert félek e miatt. Sok rá az esélye csak hogy mire kéne felkészülnöm?2011. szept. 5. 19:08
11/23 anonim válasza:
Jóh nah bocsánatot kérek de akkor is beteg vagy XD
12/23 PerverzcsajXD válasza:
inkább perverz de legalább felvállalom.:DDD
13/23 Softness válasza:
hat...kivedeni ugy tudod, hogy hagyod magad,akkor hamarabb vege lesz. en ezt csinaltam, sajnos engem mar 3x eroszakoltak meg. az elsonel ellenkeztem, de ez nem jo megoldas, mert sztem erre megjobban gerjednek a pasik. a masik kettonel,felmertem a helyzetet, hogy nincs kiut. esznel kell lenni... lelkileg nem tudom,nem gondoltam ra es kesz. nem beszeltem senkivel errol. nagyon nem viselt meg, lehet valami serulest okozott vagy valami fura fetisem lett tole. jobb ha vigyazol,hogy ne kerulj olyan helyzetbe.
14/23 anonim válasza:
Utolsó; egy ember erőszakolt meg?
15/23 anonim válasza:
Nézd meg a köpök a sírodra-t! Így kell(kéne) báni az erőszakolókkal!
17/23 anonim válasza:
ugyan már...
kb 0-val egyenlő a matematikai esélye...
olvastam egy testbeszédről szóló könyvet, egy fbi ügynök írta, Joe Navarro, ott is volt egy nő, akit állítása szerint 3x erőszakoltak meg, de mivel ennek az esélye a 0-hoz közelít, az fbi-os csóka kihallgatta, és kiderült, hogy összekamuzta az egészet, mert 1x megerőszakolták, és jól esett neki, hogy aztán mindenki vele foglalkozott, jártak hozzá a csinos fiatal rendőrök, szomszédok segítettek neki stb.
18/23 Softness válasza:
most jo par csunya szot irnek rad,de sajnos nem lehet, DE te fafej! En nem a sz*aros konyvekben elek... kamuzik a jo k*rva anyad.
19/23 Softness válasza:
ki a f*asz allitja hogy ennek az eselye nulla?! jo h*lye akkor te senkihazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!