Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Ti járnátok idősebb lánnyal?
most meg miért szomorkodsz??:(
mert megbírnám folytani a kis csitriket akik írogatnak neki
milyen fiút sajnáltam meg...
de most újra ég a tűz bennem...jön az este az álmodozás:P
Te nem érzed, ha valamiről csak álmodsz, az szinte már elpusztul. Melletted minden más csupán gyenge kis hajtás! Azt a fiút akaratlanul is beszippantod, oly hatalmas vagy! Te tényleg nem érzed?! Csak a kételyeid akadályoznak meg abban, hogy mindent te uralj! Kérlek mondd meg, mit tegyek!
18/F
nem érzem.magyarázd el... én olyan vagyok mint a pióca úgy rátapadnék, megijedne:(
tökre..kiszúrja a szememet a korod
"nem érzem.magyarázd el... én olyan vagyok mint a pióca úgy rátapadnék, megijedne:("
Ilyen kisugárzással nem is csodálom, ha megijedne! De te nem érted az érzést, amit akkor éreztem! De szavakkal ennél jobban nem lehet leírni! Remélem, hogy segíthetek ezt az érzést számodra megtapasztalni. Mást nem tudok adni.
"tökre..kiszúrja a szememet a korod"
Ezzel mire gondolsz?
lehet mert nem vagyok olyan mint a többi lány, nem a mellemmel csábítanék...
csak mert Te is 18 vagy...azért érted.
kösz ha segítesz, de nekem nem megy a kezdeményezés félek tőle,utána lehet sose láthatom vagy máshogy néz majd rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!