Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk Ti járnátok idősebb lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk Ti járnátok idősebb lánnyal?

Figyelt kérdés
...3-4évvel idősebbel beválalnátok ha úgy alakulna?
2011. szept. 4. 16:17
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/186 A kérdező kommentje:

most meg miért szomorkodsz??:(

mert megbírnám folytani a kis csitriket akik írogatnak neki

2011. szept. 4. 20:21
 82/186 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgök, ismerd már fel, hogy milyen értékes vagy! Ez előző pár pillanatban a te kisugárzásod éreztem! Pedig sohasem láttalak! Ez nem lehet véletlen! Egyszerűen csodáltalak. Most pedig olyan szomorú lettem :( Szinte már gyászolok.
2011. szept. 4. 20:22
 83/186 A kérdező kommentje:
örülök hogy együtt érzel velem, de én ilyen vagyok változok hamar egyszer a mennyben most meg a pokolban , a padlóról kaparj fel xd
2011. szept. 4. 20:26
 84/186 anonim ***** válasza:
100%
Kaparjalak fel? Hiszen én csak a satnya kis szolgád vagyok! Ne hagy, hogy a kételyek mindent elpusztítsanak! Hát tényleg nem érted? Én éreztem, a többi lányt mintha felemésztené a tűz, mely benned ég! Azt a fiút is szinte csak megsajnáltad. Ne hagy, hogy ezt az érzést a kételyek elpusztítsák! :( Legyen hited!
2011. szept. 4. 20:58
 85/186 A kérdező kommentje:

milyen fiút sajnáltam meg...

de most újra ég a tűz bennem...jön az este az álmodozás:P

2011. szept. 4. 21:01
 86/186 anonim ***** válasza:
100%

Te nem érzed, ha valamiről csak álmodsz, az szinte már elpusztul. Melletted minden más csupán gyenge kis hajtás! Azt a fiút akaratlanul is beszippantod, oly hatalmas vagy! Te tényleg nem érzed?! Csak a kételyeid akadályoznak meg abban, hogy mindent te uralj! Kérlek mondd meg, mit tegyek!

18/F

2011. szept. 4. 21:07
 87/186 A kérdező kommentje:

nem érzem.magyarázd el... én olyan vagyok mint a pióca úgy rátapadnék, megijedne:(

tökre..kiszúrja a szememet a korod

2011. szept. 4. 21:11
 88/186 A kérdező kommentje:
:DD
2011. szept. 4. 21:11
 89/186 anonim ***** válasza:
100%

"nem érzem.magyarázd el... én olyan vagyok mint a pióca úgy rátapadnék, megijedne:("

Ilyen kisugárzással nem is csodálom, ha megijedne! De te nem érted az érzést, amit akkor éreztem! De szavakkal ennél jobban nem lehet leírni! Remélem, hogy segíthetek ezt az érzést számodra megtapasztalni. Mást nem tudok adni.

"tökre..kiszúrja a szememet a korod"

Ezzel mire gondolsz?

2011. szept. 4. 21:15
 90/186 A kérdező kommentje:

lehet mert nem vagyok olyan mint a többi lány, nem a mellemmel csábítanék...

csak mert Te is 18 vagy...azért érted.

kösz ha segítesz, de nekem nem megy a kezdeményezés félek tőle,utána lehet sose láthatom vagy máshogy néz majd rám

2011. szept. 4. 21:18
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!