Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Ti járnátok idősebb lánnyal?
bárcsak ilyen könnyű lenne...de ez a fenékfogás nem túl egyértelmű hogy akarok tőle valamit ? nagyon is az, nem akarom megijeszteni :(
egy lány tuti odavan érte...de szerintem ő neki nem kell,bár likolja meg minden kiakadok néha... meg én nem adnám magam oda meg és egy nap utána face-n szeretlek blabla...fiatalok...(16-17éves csajszikák)
De, egyértelmű hogy akarsz tőle valamit, de ez a cél, nem? Nem kell feltétlenül odaadnod magad neki, ezután ha felkeres, akkor már lassabbra veheted a tempót :) Mondd neki, hogy te fogdoshatod, de Ő nem téged :) Máshogy nem fogja elhinni :) Legalábbis szerintem nagyon klassz csaj lehetsz és odavan érted :)
F/18
Mondom, hogy a lányok nem vesznek észre olyan fiút, aki nem vette észre őket :) A lányok válogatnak hidd el! Te vagy előnyben hozzá képest és ezt használd ki! :) Lehet hogy nem rólad álmodik minden éjszaka, de valójában ezt te döntöd el! Egy próbát mindenképp megér, legfeljebb ha visszautasít, akkor mondd azt, hogy csak barátkozni akartál vele csak kicsit szórakozott voltál :) Próbálj egy kicsit, huncut, gyerekes, vidám lenni, de ugyanakkor legyen meg benned a komolyság is. Szerintem ez mindenkinek bejön :)
Hidd el nekem, mindenki álomvilágban él, csak van, aki nem érzi át ennek súlyát! Ha te igen, akkor ezt ki tudod használni :) Irányítani tudod a hangulatod, amire a környezeted is felfigyel. Az emelkedett hangulat mindenkit 1000x vonzóbbá tesz, mint amilyen :) (Persze ilyen hangulatban te is mindent másképp látsz :) )
F/18
Mondom, hogy a lányok nem vesznek észre olyan fiút, aki nem vette észre őket :) A lányok válogatnak hidd el! Te vagy előnyben hozzá képest és ezt használd ki! :) Lehet hogy nem rólad álmodik minden éjszaka, de valójában ezt te döntöd el! Egy próbát mindenképp megér, legfeljebb ha visszautasít, akkor mondd azt, hogy csak barátkozni akartál vele csak kicsit szórakozott voltál :) Próbálj egy kicsit, huncut, gyerekes, vidám lenni, de ugyanakkor legyen meg benned a komolyság is. Szerintem ez mindenkinek bejön :)
Hidd el nekem, mindenki álomvilágban él, csak van, aki nem érzi át ennek súlyát! Ha te igen, akkor ezt ki tudod használni :) Irányítani tudod a hangulatod, amire a környezeted is felfigyel. Az emelkedett hangulat mindenkit 1000x vonzóbbá tesz, mint amilyen :) (Persze ilyen hangulatban te is mindent másképp látsz :) )
igaz mert valaki hívta rá fel a figyelmem...azt mondta tetszem neki...de nem hittem el, azóta minden percben csak álmodozom róla, éjjel is :)
ő meg másról? hát kap majd tőlem :D
de ilyen sokszínű azért nem vagyok, kábé földbe gyökerezek ha meglátom :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!