Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk Ti járnátok idősebb lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk Ti járnátok idősebb lánnyal?

Figyelt kérdés
...3-4évvel idősebbel beválalnátok ha úgy alakulna?
2011. szept. 4. 16:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/186 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. 19 vagyok, és nekem egy 23 éves lány tetszik nagyon. Az az igazság, hogy simán bennelennék, csak nagyon sok dolgom van, ezért alig érek rá és szerintem ezt ő úgy veszi, hogy nem érdekel, pedig nagyon is...
2011. szept. 4. 18:25
 42/186 A kérdező kommentje:

nyáron láttam párszor melo helyen:) év közben nem fogom :'(

marad az adatlap nézegetés 5 percenként :DDDD

tényleg nem tudom hogy induljak neki

2011. szept. 4. 18:30
 43/186 anonim ***** válasza:
100%
keresd meg de ne rászállósan, és beszélgessetek, ilyesmik:D előző voltam:D
2011. szept. 4. 18:38
 44/186 A kérdező kommentje:
még gondolkodom rajta hátha ő száll rám bárcsak(L):D
2011. szept. 4. 18:48
 45/186 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bevállalnám.

21/f

2011. szept. 4. 18:50
 46/186 anonim ***** válasza:
100%

Ó annyira szurkolok nektek, látszik rajtad még így neten keresztül is, hogy oda vagy érte :) De szerintem neked kellene lépni, persze rámenősen, úgy, hogy az neked ne legyen megalázó :) Ezért tanácsoltam a fenékmegfogást, persze az csak akkor lehetséges, ha személyesen találkoztok. :) Ha nem találkoztok személyesen, akkor találj valami ürügyet. Pl kérd meg valamire, majd amikor megköszönöd, fogd meg a fenekét xD Szerintem jó ötlet, csak nem lehet akárhogy megcsinálni. Persze a srácot nem ismerem, hogy milyen, de ha esetleg többet leírsz róla, akkor konkrétabban is tudunk segíteni :)

18/F

2011. szept. 4. 18:51
 47/186 A kérdező kommentje:
köszi:)) de komolyan a fenekét egyből?:D az elején még azt hittem viccnek szántad:D amúgy olyan jó fej hogy ezért se haragudna ha megfognám, de nem vagyok rámenős ezért sem vesznek észre a pasik:/
2011. szept. 4. 18:56
 48/186 A kérdező kommentje:

nagyon jó a feneke :D már attól is boldog vagyok ha látom

de most nem fogom :( olyan sok a barátja, nem tudom velem akarna e egyáltalán barátkozni...vagy valami:)

2011. szept. 4. 18:58
 49/186 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon valószínű, hogy veled akarna. Általában szerintem a lányok csak azokat a fiúkat veszik észre, akik észrevették a lányt. Csak azért nem mert közeledni hozzád mert szerintem kicsit fél tőled :) Jobb lesz, ha lépsz minél hamarabb, nehogy addig kerítsen magának egy barátnőt! Majd amikor megfogod a fenekét, mosolyog rá a legszexisebb mosolyoddal :) Aztán ha az adott helyzetben lehetséges, egyszerűen hagyd ott, és hagyd hogy Ő keressen :)

18/F

2011. szept. 4. 19:05
 50/186 anonim ***** válasza:
100%
Vagy még mielőtt ott hagyod mondd neki, hogy "Várlak" vagy ilyesmi :)
2011. szept. 4. 19:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!