Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Ti járnátok idősebb lánnyal?
igen gyikon én is találtam már rá...1re
én sem vagyok ronda. most meg ti ketten is normálisak vagytok:)))
mert...hogyan...?? mikor zavarban vagyok
Én sem járok diszkóba, az efféle "élvezetek" nem okoznak nekem örömet. De 74%-os, nem annak van itt az ideje, hogy magunkat dicsérjük, hiszen a kérdező választottja már megvan. Bár engem nem is vonz, ha valaki magát dicséri. Én a kérdezőnek szurkolok, bár egyre inkább úgy érzem, hogy az a srác nem érdemel meg egy ilyen kincset, mint Ő. Ha ennyi idő alatt nem volt képes felismerni az igazi Nőt. Éljen csak az a srác a maga világának. Ha az örömöt ebből kizárja, vessen magára. Kérdező, van még egy utolsó tanácsom mára: gyakorold az önismeretet. Csupán légy egyedül, és gondolkozz azon, hogy mi okoz neked igazán örömet. Szüntesd meg a kételyeidet! És meglátod, boldog leszel! Ha felismered, mik az érzékek, és megtanulod, mik az igaz értékek, akkor te leszel a legboldogabb ember.
Mára azt hiszem, végeztem a gyakorikérdésekkel, de ébren töltött óráimban elérhető vagyok privát üzenetben, lélekben pedig éjjel-nappal :) Ha bármire szüksége van bármelyikőtöknek, nyugodtan keressen fel.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!