Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
21 vagyok és még nem volt barátnőm, egyszerűen bárhol vagyok a lányok észre sem vesznek, egyetemista vagyok, a szak 90%-a lányokból áll, de hozzám sem szól senki, mintha levegő lennék úgy viselkednek, pedig nincs gond a külsőmmel, átlag magas vagyok, átlag testalkat, most elkezdtem edzeni, állítólag jóképű vagyok, anyagilag jól állok, kocsim is van, bár saját lakásom még nincs, jól tanulok, és sok minden érdekel, vannak céljaim, elvileg minden stimmel velem még sem érdeklődik irántam senki, és soha nem is volt egy lány sem akinek tetszettem.
Ez elég fura, már-már lehetetlen, de még is így van, annyi de annyi lány van, több ezer, több százezer, és egynek sem tetszettem, pedig igyekszem értékeket felmutatni.
Bocs, de ha 10 nőből megkérdezed, hogy nektek mi tetszik egy férfiban, mint jellemben? legalább 9 azt mondaná, hogy szereti ha egy férfi férfi és ha határozott, tudja mit akar, és mi a szerepe.
Bocs de nem én szeretnék lenni a férfi. Barátnőm is ilyen volt, ő tett mindig a kapcsolatért, ő gürizett mindig,ő kezdeményezett, a fiút meg semmi nem érdekelte igazán. Szét is mentek.
Amin nem is csodálkozok.
Veled az a baj, hogy túlságosan komolyan veszed a dolgokat, és nincs önbizalmad sem, ami rátesz egy lapáttal mindenre.
kérdező..
még mindig ezen sírsz?? :D bakker én dél óta már 6x elfelejtettem a csajokat... igaz recsiztem is 2x de mind1:D hallgass a válaszolókra és vágd be valakinek a lompost, attól megnyugszol :D csövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!