Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

21 vagyok és még nem volt barátnőm, egyszerűen bárhol vagyok a lányok észre sem vesznek, egyetemista vagyok, a szak 90%-a lányokból áll, de hozzám sem szól senki, mintha levegő lennék úgy viselkednek, pedig nincs gond a külsőmmel, átlag magas vagyok, átlag testalkat, most elkezdtem edzeni, állítólag jóképű vagyok, anyagilag jól állok, kocsim is van, bár saját lakásom még nincs, jól tanulok, és sok minden érdekel, vannak céljaim, elvileg minden stimmel velem még sem érdeklődik irántam senki, és soha nem is volt egy lány sem akinek tetszettem.

Ez elég fura, már-már lehetetlen, de még is így van, annyi de annyi lány van, több ezer, több százezer, és egynek sem tetszettem, pedig igyekszem értékeket felmutatni.

2011. szept. 3. 12:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

hallgasd meg ezeket

[link]

[link]

2011. szept. 3. 15:40
 32/36 anonim ***** válasza:

Bocs, de ha 10 nőből megkérdezed, hogy nektek mi tetszik egy férfiban, mint jellemben? legalább 9 azt mondaná, hogy szereti ha egy férfi férfi és ha határozott, tudja mit akar, és mi a szerepe.

Bocs de nem én szeretnék lenni a férfi. Barátnőm is ilyen volt, ő tett mindig a kapcsolatért, ő gürizett mindig,ő kezdeményezett, a fiút meg semmi nem érdekelte igazán. Szét is mentek.

Amin nem is csodálkozok.

Veled az a baj, hogy túlságosan komolyan veszed a dolgokat, és nincs önbizalmad sem, ami rátesz egy lapáttal mindenre.

2011. szept. 3. 15:41
 33/36 J0Có95 ***** válasza:

kérdező..

még mindig ezen sírsz?? :D bakker én dél óta már 6x elfelejtettem a csajokat... igaz recsiztem is 2x de mind1:D hallgass a válaszolókra és vágd be valakinek a lompost, attól megnyugszol :D csövi.

2011. szept. 3. 17:14
 34/36 A kérdező kommentje:
Nekem barátnő kell, nagyon nehéz barátnőt szerezni, úgy írod mintha milyen könnyű lenne.
2011. szept. 3. 19:18
 35/36 anonim ***** válasza:
Ha nehézzé teszed, és úgy fogod fel, hogy igen nehéz barátnőt találni akkor hidd el nehéz is lesz. Az ahogy gondolkodsz kihat a cselekvéseidre, megbénít az ahogy te gondolkodsz. Nem nehéz találni, csak akarni kell. És ha akadályokba is ütközöl , az nyilván azért van, hogy átléphesd őket.
2011. szept. 3. 19:27
 36/36 Jani Fater válasza:
Haver,mintha a két évvel ezelőtti magamat hallanám.Megértem hogy frusztrált vagy.De nézz magadba és a tükörbe.Rajtad az ég adta egy világon semmi javitanivaló nincs?Én két hónap alatt leadtam öt kilót,elkezdtem edzeni.Bizony egyik nőismerősöm mondta,hogy nagyon magasak az igények minden téren.Ne tojj be ettől,emelkedj fel hozzá.De most még nagy gáz van,tehát ne álltasd magadat,hogy minden rendben van.Egy értelmes nő el tudná neked mondani,miért nem vagy vonzó,mert ez általános jelenség,én sem kellettem anno se szépnek se csúnyának.Légy férfi.
2011. nov. 19. 03:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!