Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek? Hogyan változtathatnék ezen?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, vékony, magas, barna szemű és barna hajú, szeretem a divatot, viszonylag jól öltözködök, sok barátom van, sokan ismernek.. mégsem kellek senkinek a pasik körében... nem értem, pedig nem vagyok csúnya, semmi ilyesmi.. hogyan változtathatnék ezen??2011. aug. 9. 12:17
1/8 anonim válasza:
Ne sértődj meg de valószínűleg a természeteddel van a baj!
Ez lehet az egyetlen indok.
2/8 anonim válasza:
Biztos bejössz sok mindenkinek, csak ők nem kellenek neked. Én is sok hozzád hasonló lánynak udvaroltam és mindegyik le is koptatott rövid idő alatt.
19/F
3/8 anonim válasza:
Egy képet ha kérhetek hogy megnézzem nagyon vékony vagy e vagy valami más a baj.
4/8 anonim válasza:
ha tényleg nagyon csinos vagy lehet h félnek kezdeményezni nálad
ha így van akkor próbáld meg kimutatni a fiúk előtt h nem vagy elérhetetlen
5/8 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok kivételes szépség, nem vagyok annyira elérhetetlen, ezt tudják is..
2011. aug. 9. 12:44
6/8 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy fiatalabb vagyok, írj privátba:)
16/f
7/8 RobiBadzso válasza:
Lehet hogy veled van a probléma. Lehet neked nem kellenek azok akik udvarlónak neked. Vagy csak szimplán a viselkedésed miatt van ez így. De én ezt nem tudhatom mivel nem ismerlek. Szerintem neked kell ez ellen tenni hogy ne így maradjon és lehessen barátod.
8/8 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék arra a képre..A lányok máshogy látják magukat..Amúgy ha nem vagy bunkó és szeretsz bulizni(vagy csak jársz) akkor simán lehet pasid.Amúgy méreteid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!