Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy egy rengeteg értéket felmutató pasi nem kell senkinek, viszont egy utolsó rib*anc csaj aki bunkó és lenéz másokat azt körberajongja a másik nem?
Na most adott egy férfi, aki rendelkezik jó egzisztenciával, saját erején szerzett diplomát, utána mesterképzésen is részt vett, így MSC diplomája van, ügyvezető egy cégnél, rengeteg mindenhez ért, két nyelven beszél középszinten, széles látókörű, művelt, van saját háza, jó autója, tisztességes volt mindig is, tisztelte a nőket ha kiérdemelték, ápolt is, jó a megjelenése, határozott, családcentrikus, teszem azt minden megvan benne ami elvileg a nők szerint a nőknek kell, még is ha elmegy egy rendezvényre, teszem azt van ott 3-400 nő, senkit nem érdekel, egy nő sem érdeklődik iránta.
Viszont ha van egy nő, aki cigizik, káromkodik, g*ci, f*szom minden 5. szava ez, bulikba jár ahol sokat iszik, néha hány is, kirúgták a középiskolából mert minek tanulni?Ápolatlan, nem minden nap mos fogat pl., bunkó, nem tud helyesen írni, nem tudja az illemet még is ragadnak rá a férfiak, bármikor könnyen talál magának pasit, holott nem is tesz semmit érte, sem hogy jobb ember legyen, még is csomó mindenkinek kell, a férfi akit írtam rá meg senki nem figyel fel.
Ez miért van?!Számomra felháborító, hogy ez megy jelenleg a társadalomban.
Az ilyen hülye ribancok senkinek sem kellenek hosszútávra, max egy dugásra. Az ilyenek csak a hasonló tahókat vonzzák, de értelmes fasziknak nem kellenek.
Nekem sem kellenének, mert hosszútávon a külső nem elég.
Azok a lotyók akiket leírtál, nos őket a t*hópasik megtalálják. Normális férfi ilyen nővel szóba sem állna.
Te viszont érdekes eset vagy. Nem lehet hogy nem vagy elég nyitott? A mai pasikkal az a baj, hogy nem nyitottak.
Ennyi erővel én is kiírhattam volna a kérdést...de hát én sem vagyok udvarlós típus... a pasiknak meg ez jón be sajnos.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!