Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
21 vagyok és még nem volt barátnőm, egyszerűen bárhol vagyok a lányok észre sem vesznek, egyetemista vagyok, a szak 90%-a lányokból áll, de hozzám sem szól senki, mintha levegő lennék úgy viselkednek, pedig nincs gond a külsőmmel, átlag magas vagyok, átlag testalkat, most elkezdtem edzeni, állítólag jóképű vagyok, anyagilag jól állok, kocsim is van, bár saját lakásom még nincs, jól tanulok, és sok minden érdekel, vannak céljaim, elvileg minden stimmel velem még sem érdeklődik irántam senki, és soha nem is volt egy lány sem akinek tetszettem.
Ez elég fura, már-már lehetetlen, de még is így van, annyi de annyi lány van, több ezer, több százezer, és egynek sem tetszettem, pedig igyekszem értékeket felmutatni.
Látod rajta.
Arról meg miért a lány tehet,ha sokan hajtanak rá? Azok viselkednek férfiasan, a nők meg a férfias férfiakat szeretik, ezért nem foglalkoznak azokkal, akik miatt nekik kellene férfiként viselkedni.
Én is ilyen vagyok csak hogy lányban. Szemezésnél nem volt több, mert egyik sem akar tőlem semmit.:)
Honnan tudod, hogy egy lánynak tetszel? Honnan még is? Szemezni próbáltál már? Ha látod, hogy a lány figyel és nem veszi le rólad a szemét vagy néha néha elnéz aztán vissza. az egyértelmű jel, hogy tetszel neki. Ha mosolyog is hozzá akkor már tuti biztos, hogy tetszel neki. Akkor kellene lépni, kezdeményezni hozzá. Nem értem miért olyan nagy baj kezdeményezni egy fiúnak. Én már ezt unom, hogy az összes esetből mindig nekem kellett volna kezdeményeznem. Olyan sosem volt, hogy na most az egyik odajött volna hozzám. Mint írtam szemezni szemeztem. de sosem volt több.
14:26
És neked miért olyan nagy baj kezdeményezni?!
Te is félsz hogy megszégyenülsz, kinevetnek, lenéznek, értéktelennek gondolnak, visszautasítanak, megaláznak, én is, mi is félünk ettől.
Sokszor volt olyan, hogy a szemembe nézett a lány, ilyenkor azt gondolom, hogy nézi miért néz ez a nyomorék srác, azt gondolom hogy azt hiszi ronda vagyok vagy nevetséges azért néz, meg általában ha egy lány a szemembe néz elnézek másfelé, nehogy azt hidje, hogy tetszik nekem mert azt gondolná: ez a hülye kis nyomorék azt hitte lehet nálam esélye, és nevet egy jót.
14.26-os vagyok
Nem adom lejjebb. Ha már nekem kell gyereket szülni, háztartást vezetni, vagy nekem kell jó kislányt játszanom, mert mondjuk ha több pasim volt már,a kkor egy rib@nc vagyok akkor már nem adom lejjebb és várok egy igazi férfira, aki van annyira határozott, hogy meg merjen szólítani.
Persze az nem azt jelenti, hogy nem fogok kezdeményezni. Ki tudja lehet majd egyszer én fogok kezdeményezni.
És mint írtam, én azt unom, hogy kb 10 esetből tízszer nekem kellett volna kezdeményezni. Olyan sosem volt, hogy na most odajött volna hozzám valamelyik. De el vagyok én egyedül is. Csak ha lesz olyan, aki mer is kezdeményezni nálam, akkor azt jobban megfogom becsülni és teszek is a kapcsolat érdekében, hogy értékes és hosszantartó legyen.
15:02
Látod, ez a felfogás a probléma, már nem csak a pasiknak kell kezdeményezni nem érted?!
Azért nem megy oda 10 ből 10 hozzád, ugyan úgy ahogy te sem mész oda, egyenjogúság van.Most én hiába is megyek oda akárkihez, ha egy vagyok pl. a 10ből és a másik 9 nem mert odamenni akkor is ha nem jövök be neked vagy másik lánynak akkor elutasítasz, és én meg másik lányhoz nem fogok odamenni mert már elmegy a kedvem, hogy elutasítanak, lehet x ezer oka, hogy miért pl: nem vagyok elég magas/izmos, hirtelen nem tudok miről beszélni, a lány meg ugye nem folytatja a beszélgetést, tehát attól még hogy odamegyek nem lesz semmi, tök hülyének gondol, hogy minek jött ide ez a gyökér...
Nem azért nem megyek oda, mert félek , hogy elutasítanak. Minden benne van a pakliban ha odamegyek. Ha elutasítanak, akkor ez van, elfogadom és tovább állok. Ez az amit a fiúk nem értenek meg. Már elfogadtam,hogy ha visszautasítanak. Ők viszont nem tudják elfogadni, ha veszítenek. Volt már csalódásom, de tanultam belőlük.
Az egyenjogúság meg nem erről van szó, tévedésben vagy. Az egyenjogusúg addig jó, amíg nem veszítik el a nemek a szerepüket.
És látod, ez a felfogás a probléma a fiúk körében is. Nyugodtan odamehetnél hozzájuk. Nem a lányoknak kell kezdeményezni, nem ezt kell várni, mert akkor semmire sem mész vele. Odamehet a lány is a fiúhoz, de te csak is azt várod, hogy mikor mennek oda a lányok te hozzád, mikor nem adsz semmilyen jelet nekik, hogy esetleg bejön neked az a lány. Akkor te még is hogy várod, hogy odamenjenek hozzád. Szoktál rájuk mosolyogni?
A lány is ugyanezt gondolhatja magáról, hogy nem elég szép, nem elég csinos, hogy a fiú akarjon is valamit tőle. Hirtelen az ember nem tud mit mondani, ez is benne van a pakliban. Azt meg te csak gondolod, hogy azt gondolják, hogy minek jött ide ez a gyökér. Belelátsz a gondolataiba? Vagy mi, hogy így tudod.
Egyébként tévedsz, nincs egyenjogúság, soha nem is volt és nem is lesz. Itt talán jobb a helyzet, egy picivel, de még itt sincs teljesen.
Már ha azt nézzük, hogy még mindig mi folyik az arab országokban, vagy Afrikában, ahol a nőknek a nemi szervüket szét vágják, mert a nőknek nincs joguk élvezni a szexet az afrikaiak szerint, és csak szűzen mehetnek férjhez.
"tök hülyének gondol, hogy minek jött ide ez a gyökér"
és akkor mivan? a szivedre veszed? mért b*zmeg ő ki? kit érdekel h mit mond? nem nézem le a nőket, sőt tisztelem őket, de ha a kudarcélmény kedved szegi, akkor hülye vagy. nem így kéne felfogni. alap gondok vannak az egész témával. önbizalmad sincsen egy szem se. énis ilyen voltam régen. akinek nincs önbizalma, abból sugárzik ez. egy nőnek férfi kell nem egy félős kislány.
ja és nyugodj bele abba, h nem te diktálod az ismerkedés szabályait, és ha a saját fejed után mész, nem lesz barátnőd. a férfinek kell odamenni és kész, akár tetszik akár nem.
21/f
15:19
na ez már hasznos válasz volt, a nagy baj az, hogy a férfiak meg nők felfogása nagyon eltér egymástól, a nők a férfi szerepet ehhez kötik, a férfiak nem ehhez kötik, ez nagyon ösztönös dolog lehet a nőknél.
Ezek szerint akkor ezért nem volt soha barátnőm mert nem kezdeményeztem soha és ha tetszett egy lány, nem egy, rengeteg tetszett, de sosem mutattam ki nekik, és azért nem mert úgy gondoltam egyértelmű, én mindig azt hiszem, ha egy lány szép akkor ő tudja magáról, hogy minden pasinak bejön, már pedig ez általában így van, ha szép vagy minden férfinak tetszel, tehát fölösleges kimutatniuk, nem szoktam mosolyogni, szemezni sem nagyon merek, félek, hogy elmondja másoknak, hogy nézzétek az a hülye bamba srác engem bámul és legközelebb majd kinevetnek, hogy mit néztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!