Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
21 vagyok és még nem volt barátnőm, egyszerűen bárhol vagyok a lányok észre sem vesznek, egyetemista vagyok, a szak 90%-a lányokból áll, de hozzám sem szól senki, mintha levegő lennék úgy viselkednek, pedig nincs gond a külsőmmel, átlag magas vagyok, átlag testalkat, most elkezdtem edzeni, állítólag jóképű vagyok, anyagilag jól állok, kocsim is van, bár saját lakásom még nincs, jól tanulok, és sok minden érdekel, vannak céljaim, elvileg minden stimmel velem még sem érdeklődik irántam senki, és soha nem is volt egy lány sem akinek tetszettem.
Ez elég fura, már-már lehetetlen, de még is így van, annyi de annyi lány van, több ezer, több százezer, és egynek sem tetszettem, pedig igyekszem értékeket felmutatni.
Nem érdemled meg, ha nem teszel érte.
Nem értem mit vacakolsz, én volt,hogy egy fiú bandához mentem oda tüzet kérni utána kölcsönkértem a jegyzeteiket.
Nem harapnak az emberek,nem tudom mitől vagy beparázva.
13:06
Te sem teszel érte meg a lányok sem, ők még is megérdemlik?Érdekes...
Miért ne tennénk???
Nem tudom ezt honnan veszed.
Elhiszem hogy jólesne egy kis cici-nasi.. :D de a sültgalambnak már nincsen szárnya.. ha azért nem jön össze semmi mert a csajt, csajokat mindig körbeveszik.. próbálkozz erre specializálódott helyeken.. pl:könyvtár:D
olvasni csak egyedül mennek:D és ha már ott vagytok "kettesben" akkor mondd el neki a farokviccet:D
(Tudod, hogy lehet egy firfinek fél méteres farka? -Nem, hogy?o.O ..Én konkrétan félbehajtom:D
dumáltam egy lánnyal, akit csak látásról ismertem és ez a viccem után már barátok lettünk:D még mindig csakbarátok vagyunk, de legalább beszélgetünk.. és kitudja..:DD
13:33
Ha tennétek érte akkor én sem lennék egyedül, mivel valaki közületek biztos érdeklődött volna felém, mivel ez nem történt meg innen a következtetés.
Kedves kérdező.
Ha nőt szeretnél aktiváld magad és ne online irogass.
Ha nőt szeretnél használd ki az "adottságaidat"(pénz, kocsi, ész..)
Ha nőt szeretnél próbálkozz, és ne azt a kibeb@szott "sültgalambot várd.
Nem lesz nőd, ha itt ülsz, és a váalszolókkal beszélgetsz.
Nem lesz nőd ha csak sajnáltatod magad.
Nem lesz nőd ha így el vagy szállva magadtól.
senkihez nem mennek oda csak úgy a csajok hogy "hé, nem járunk?" ébredj fel, haver..
Ja és az eszedbe sem jut, hogy vannak bizonyos női és férfi szerepek?? Egyik fél sem inaktív,de egy nő sem fog futni utánad és konkrétan kezdeményezni sem.
Ha a lányok nem tennének semmit,nem mutatnának senki iránt érdeklődést, akkor párja sem lenne senkinek.
Ha nem változtatsz a felfogásodon nem lesz barátnőd sem.
Szóval az, hogy nem szeretek kezdeményezni akkora negatív tulajdonság, hogy az összes jó tulajdonságom együttvéve nem ér semmit?
Azért az nem akármi, pl. ha alapítanék egy céget, vennék házat, lenne jobb kocsim, híres lennék mind nem érne semmit, nem lenne nőm, csak mert nem kezdeményezek?Az kemény...Nekik meg nem kell híresnek lenni, nem kell semmi, egy sima átlagos lányra is hajtanak sokan, én meg kimelózhatom a belem akkor sem fog felfigyelni rám senki.
A másik meg honnan tudhatom ha egyáltalán tetszek egy lánynak?Megmondja nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!