Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyeim! Megjárom? Zárkózott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Megjárom? Zárkózott vagyok a látszat ellenére.

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 31. 17:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Jó vagy. Én meg 23. :-)

19L Köszi még! Tehát szimpatikus vagyok? Simogass szavaiddal! :-))

2011. szept. 1. 19:48
 22/25 A kérdező kommentje:
Különben pedig... "Megválogattam a szavaimat Perzsa." :-)
2011. szept. 1. 22:00
 23/25 anonim ***** válasza:
Simi, simi! Nem ismerlek, szóval nem is nyilatkozom... :) 19L
2011. szept. 2. 16:47
 24/25 A kérdező kommentje:

I N T P

88% 58% 52% 75%

...egyéniség vagyok. A szórakozott professzor. :-)

"Mindenre logikus magyarázatot keres, ami érdekli. Elméleti beállítottságú. Az absztrakt fogalmak jobban érdeklik, mint a társas viszonyok. Csendes, kiegyensúlyozott, ugyanakkor rugalmas. Rendkívüli módon képes egy problémára összpontosítani. Kételkedő, olykor kritizál, viszont mindig elemző hozzáállású.

Az INTP elsődlegesen befelé fókuszálva éli az életét, ahol racionálisan és logikusan gondolkodva kezeli a dolgokat. Másodlagosan kifelé fordul a külvilág felé, ahonnan az információt megérzések, ráérzések formájában fogadja be."

Szokratész, Albert Einstein, Pascal.

Avagy,:

Vészhelyzet Kewin, Csillagok Háborúja Yoda, vagy Halállista "L".

Gábor... Bogár vagyok.

Kösz, hogy lelket öntöttél tegnapelőtt! :-)

94 kérdés: [link]

2011. szept. 2. 17:40
 25/25 A kérdező kommentje:
szerk.: Az emberiség 5%-a INTP :-)
2011. szept. 2. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!