Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajna zárkózott és gátlásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajna zárkózott és gátlásos vagyok ezért szórakozni alig járok. Sokáig a lányok nem érdekeltek így nem volt 1 barátnőm sem de lassan érzem szükségem volna valakire. Érzem, hogy magányos vagyok. Igy 30 évesen mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 09:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A fura az , hogy az őszinteséggel és az önmagam adásával szerintem nincs gond. Csak sejthettem , hogy annyira rossz természetem nem lehet ha a munkahelyemen illetve barátaim megtalálnak belső vívódásaikkal ,bánatukkal és problémáikkal. Vagy rosszul gondolom?
2011. aug. 31. 11:08
 12/21 anonim ***** válasza:
azok alapján amiket ide leírtál nincs rossz természeted. zárkózott vagy, de ennek több előnye is van, egyik pl. amit írtál, hogy jobban megbíznak benned. viszont, ezt csak azok tudják, akik ismernek. a megbízhatóság, főleg egy kapcsolatnál, nagyon fontos. ezért ne félj attól, hogy ezt másokkal is megismertesd :)
2011. aug. 31. 11:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszike ,hogy többedik alkalommal fejtetted ki véleményedet(ha mégsem csak veled folytattam eszmecserét az utolsókban elnézést a többiektől).Külön köszönet biztató szavaidért.
2011. aug. 31. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
igazán nincs mit, ha tudok még segíteni, nyugodtan írj privátot :)
2011. aug. 31. 12:03
 15/21 A kérdező kommentje:
Igazából szerettem volna ezt kérni de csak ma regisztráltam és nem tudom mi ennek a fortélya .Segítenél benne hogyan tudok neked privátban írni? Nem látom privi címed!
2011. aug. 31. 12:10
 16/21 anonim ***** válasza:
a válaszomnál jobb oldalt lent ott van h privát küldése :D de küldtem neked én is, azon a címeden tudod megnézni, amin beregisztráltál ide
2011. aug. 31. 12:16
 17/21 A kérdező kommentje:
Az e-mail címed megkaptam! Monkocska címen fogok neked írni. Hamarosan.
2011. aug. 31. 12:38
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok tolakodó lenne de kerestelek e-mailben. Megkaptad?
2011. aug. 31. 17:59
 19/21 anonim ***** válasza:
válaszoltam
2011. aug. 31. 20:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Figyelj a válaszomra!

Uncsijaim 22,22,28 évesek, senkijük se volt! (nekem se én F18 vagyok!)

Keress rá a PUA világra a googlébe és kezdj el könyveket letöltögetni a csajozásról, írj egy privit elküldöm Mystery könyvét, az Attractian code-ot és a Badboy Lifestyle-t, általában GYk-n csak javaslom a PUA világot, de neked elküldöm 30 évesen elég kifacsart lehetsz már emiatt, szal megsajnáltalak, pont mint uncsijaimat

HA NEM ÉRTED MI KELL A NŐNEK, TANULD MEG KÖNYVEKBŐL ÉS GYAKOROLJ!!

2011. szept. 1. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!