Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek az segít elfelejteni valakit ha elkezdtek ismerkedni, szórakozni? Fiúk, vélemények?
Figyelt kérdés
Max csókot értem ez alatt. De benne van a dologban az is, hogy kifogok egy kanos fickót aki többet akar. :| Mégse egy sufniban akarnám elveszíteni...
20/l
2011. szept. 13. 21:36
1/9 anonim válasza:
20 évesen szűz vagy. Gratulálok! ..de komolyan. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem ez volt a kérdés.
2011. szept. 13. 21:39
3/9 anonim válasza:
Ha el szeretnél valakit felejteni, nagyon jó ha minél többet eljársz a barátnőiddel, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó ha egyből valakinek a karjaiba dobod magad! Először csak szórakozz, kapcsolj ki, érezni fogod mikor jön el az ideje az újnak. Persze kavarni lehet, de az egy éjszakásakat nem feltétlen ajánlom!
4/9 anonim válasza:
Sokan mondják, hogy a pénz nem boldogít... Engem igen. Ha veszek valami új dolgot, ideiglenes felvidít. Itt nem méregdrága ruhákra gondolok, egy aprócska, szép dísz, vagy akármi.
5/9 Tajparaszt válasza:
Én pasi vagyok ha felejteni akarok ismerkedek.
Minden haveri körben lévő programban részt veszek.
Nem fogsz feltétlenül sufniban kikötni.
6/9 anonim válasza:
Az első ne egy ismeretlennel legyen, hanem valakivel akit szeretsz!
7/9 A kérdező kommentje:
21:49 Engem is! *.* Tegnap vettem is vaterán egy medált és nem is volt annyira drága, még akarok venni pár hasonló cuccot. Kár, hogy ezek csak egy ideig boldogítanak.
2011. szept. 13. 21:54
8/9 A kérdező kommentje:
Na azért írjatok még van valami bevált módszeretek, mert ennyire gazdag nem vagyok.... :D
2011. szept. 13. 22:58
9/9 anonim válasza:
Jó kis közhely, de az idő segít csak igazából, ha igazán komoly szerelmi bánatod van, lényeg hogy menj társaságba mindenképp próbáld ne elhanyagolni magad, próbáld kiverni a gondolataidból tudom ez a legnehezebb de azzal hogy a napi 24-ből 20-art rá gondolsz csak magad alatt vágod a fát. Próbálja gyengeségeire koncentrálni, ha kell legyél dühös teljesen mindegy, ilyenkor önzőnek kell kicsit lenni, később hamár feldolgoztad úgyis helyére kerülnek a dolgok benned. + Ha minnél előbb megismerkednél valakivel az segítene, szerelmet egy új szerelemmel lehet semlegesíteni, csak kérdés hogy megadod e az esélyt? Lehet még jobb is lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!