Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek a csajozós gázfröccsöket?
Utálom. Nem szeretem a gizduló nagyképű p*csöket, márpedig ebből az jön le, hogy az illető ilyen, legszívesebben elküldeném a búsba, de valószínűleg még neki állna feljebb.
Másrészt általában hirtelen ér, és frászt is kapok (ma is majdnem kiesett a kezemből a kulcsom), mivel nagyon érzékeny a hallásom, nem bírom a hangos zajokat.
Egyébiránt imádom a motorokat, choppereket, az összes létező ilyen mocis-bütykölős műsort megnézem, de rohadtul nem érdekel, hogy ki ül rajta. És ha valaki a pénzével, vagyonával akar felvágni, nem érdekel hogy néz ki, sem a személyisége, mert onnantól teljes mértékben elvágta magát nálam. Például sokkal előbb randiznék motorszerelő sráccal, mint azzal akinek van egy, és azzal menőzik.
És nem én vagyok az egyetlen ilyen lány. Az ismerőseim közül nagyon sok csaj úgy gondolkodik mint én, de lehet hogy azért, mert nekünk van értelem a fejünkben. Az agyatlan pénzéhes ribiknek tuti bejön. Ha normális csajt akarsz magad mellé, sürgősen hanyagold ezt az udvarlási formát..
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!