Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek a csajozós gázfröccsöket?
Figyelt kérdés
Mit szóltok ahhoz ha egy motoros jól megrángatja mellettetek a gázkrat, és ezzel jelzi hogy tetszel neki? Ha zavar akkor miért? !!Értelmes ember nem ír hülye válaszokat, a többinek meg tilos!!2011. aug. 31. 00:42
11/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem szagoltam még segglukat, de amint látom te már igen:) látom senki nem olvassa el az utolsó sort
2011. aug. 31. 00:51
12/22 anonim válasza:
csípőficamom van, de ha kell borítékban küldhetek egy kis próbamintát
13/22 anonim válasza:
Nagyfröccs, nagyförccs! :-) Motoroztam én is, de inkább csak a pirosnál nézelődtem.
15/22 anonim válasza:
én fiú vagyok, de a hangra mindig felfigyelnek.
valószínűleg bejön, mivel egy igényesebb motor a pénztárca fokmérője valamilyen szinten, meg egyébként is nagy élmény motorozni csajoknak is, szóval valószínűleg igen
16/22 A kérdező kommentje:
Ma vagyis már tegnap 1 mellékutcában 1 korombeli biciklis csajnak csináltam éppen akart bemenni a kapun visszanéztem és ő is nézett, mosolygott. Úgylátszik többször fogol arra járni:D naponta10x:D
2011. aug. 31. 02:06
17/22 anonim válasza:
milyen motorod van?:D
lehet hogy ha egy 50es szimónak adsz gázfröccsöt csak kiröhög :D
18/22 A kérdező kommentje:
Nem 50-es:D 125-ös kawasaki kmx:) tudom, 2ütem hanglya nem olyan szép mint pl a haverom ducati 749-esének a hangja(ő ezzel csajozott be) de erre is figyelnek. Amikor még simsonom volt akkor még nem mertem:D
2011. aug. 31. 02:26
19/22 anonim válasza:
hozzánemértő lánykák csak a 600köbös 4ütemű gyorsaságikat értékelik :D
20/22 A kérdező kommentje:
hát igen:D csak a hangját meg a külsejét nézik:D az a lényeg h én tudom h 21 lóerős a kmx és amikor 6500-nál nyit a power letépi a kezedet:D na jó kicsit túloztam:D
2011. aug. 31. 02:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!