Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tanar ezt mondja, mit jelent?
Figyelt kérdés
Ezt mondta egy ferfi tanar az egyik diaklanynak: Imadom ezt a csaje\'t! (nyilvanoisan) Ez szerintetek arra utal, hogy odavan erte, vagy, hogy milyen kis aranyos/gyerekes... hogyan ertelmezitek?2009. ápr. 18. 23:21
1/11 A kérdező kommentje:
Azert ez a temakor, mert a csaj es en is szerelmesek vagyunk ebbe a tanarba
2009. ápr. 18. 23:21
2/11 anonim válasza:
Szerintem attól hogy azt mondja : "Imádom ezt a csajét" nem arra utal hogy oda van érte :D Egyszerűen csak aranyosnak, rendesnek tartja szerintem.De nehogy azt higgyétek, hogy bejön a tanárnak a csaj, attól mert ilyet mond :D Most abba meg semmi nincs, hogy nyilvánosan mondta.Jó fej tanár azt kész.:)
3/11 anonim válasza:
Teljesen igaza van az előttem szólónak! Egy felnőtt férfi nem így kezd udvarolni vagy kikezdeni valakivel!!
4/11 anonim válasza:
Jópofa ez a kislány! Ezt mondta a tanár, aki 99,9%-ban csak a filmekben szokott a tanítvánnyal kikezdeni.
5/11 anonim válasza:
arra gondolt h jófej lehet vele beszélni ennyi tuti nem azt h szereti.
gondolj bele nyilvánosan ezt mondaná ha szeretne??
6/11 anonim válasza:
nekem is szokta mondani az egyik tanárom, h nagyon szeret, de nem hinném, hogy bármit is akarna tőlem..
7/11 anonim válasza:
Ezt biztos csak úgy mondta , ez nem jelent semmit. (Én már egyszer összejöttem egy tanárommal de nyilvánosan soha nem mutatta ki, hogy szeret engem.)
8/11 anonim válasza:
Nekem is van tanár exem. Mielőtt összejöttünk volna soha nem is nézett rám. Mikor már együtt voltunk, akkor még kevesebbet foglalkozott velem diákként és -ha lehet mondani- kétszer olyan szigorú volt velem, mint a többiekkel. A ballagás után még két évig együtt voltunk. Szóval... minden lehetséges.
Én azt mondom nektek,hogy maradjatok a plátói szerelemnél. Ennek a szerelemnek az ízét az adja,hogy tiltott. (Tudom, de olyan okos, annyira jófej és még jóképű is....)
9/11 anonim válasza:
ti aztán nagyon hülyék lehettek
10/11 anonim válasza:
és akkor mi van mi is beszélünk a tanárokkal a dugásról is nem azt jelenti hogy téged bármikor is akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!