Sokszor megfordul a fejemben hogy az a dirigáló tanár, aki mondja az igazát az kiskorában mekkorát kaphatott volna a seggére, olyan jó lett volna, csak nekem vannak ilyen gondolataim?
és ha az emberek nem kezdenek el, 4-5. osztályos koruktól kezdve primitívkedni(nem mintha előtte nem lennének azok), meg mikor bemész a dokihoz és megkérdezi milyen a székleted (miezmáxd. erről otthon úgy beszélünk hogy "haha" ,és ez rögzül benned és nem tudsz másképp viselkedni....én legalábbis nem)
én csak azt tartom röhejnek hogy vannak ezeke a merev emberek annyira nem természetes dolog ez ,és az egész világ ebbe a merevségbe tartozik ,mindennek hivatalosnak kell lennie ,ha nem az akkor "fekete" ,rühellem az egészet!
és mikor az a krva kossuth rádió szól "ilyen dumával hogy "jó esté kívánok ,köszönötöm a tisztelt ....urat" ááá nemá , otthon haza megy a bemondó és jól befingikXD
csak azt nem értem hogy mire jó ez a színlelés
ez most baromira őszinte volt
olyan jó lenne ha valaki tényleg elolvasná ezt amit írok és válaszolna,NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
értem, de miért alakítunk ki ilyen ellenségeskedést egymással?
alapból az is bunkó ha mindenkit letegezel ,hogy miért ilyen ez a magyar nyelv?!!!!!!!!!!!!!!!!
jólvan srácok ,azt hiszem nemértitek amiről beszélek
azért köszi
Én asszem értem...egy kicsit. Néha én is unom, de sokszor meg azt veszem észre, h túlságosan is elengedik magukat, és ez pl engem jobban idegesít, mint az, hogy hivatalosak, mert ezt már valahogy megszoktam.
Ha nézted most a megasztárt akk érted miről beszélek ez...áhh! tiszta gáz lett az a műsor. Mert az én véleményem szerint a hivatalosság néha izgalmassá és feszültté tud tenni helyzeteket(de csak bizonyos helyzeteket), és a túl lazaság meg olyan...nem is tom. Szerintem jó, hogy a magyar nyelvben van lehetőségünk az udvariasságra, és még a mértékét is lehet fokozni. Vagy örülnél, ha olyanok lennénk, mint a south parkban?XD
Örülj annak, ami van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!