Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sokszor megfordul a fejemben...

Sokszor megfordul a fejemben hogy az a dirigáló tanár, aki mondja az igazát az kiskorában mekkorát kaphatott volna a seggére, olyan jó lett volna, csak nekem vannak ilyen gondolataim?

Figyelt kérdés

és ha az emberek nem kezdenek el, 4-5. osztályos koruktól kezdve primitívkedni(nem mintha előtte nem lennének azok), meg mikor bemész a dokihoz és megkérdezi milyen a székleted (miezmáxd. erről otthon úgy beszélünk hogy "haha" ,és ez rögzül benned és nem tudsz másképp viselkedni....én legalábbis nem)

én csak azt tartom röhejnek hogy vannak ezeke a merev emberek annyira nem természetes dolog ez ,és az egész világ ebbe a merevségbe tartozik ,mindennek hivatalosnak kell lennie ,ha nem az akkor "fekete" ,rühellem az egészet!

és mikor az a krva kossuth rádió szól "ilyen dumával hogy "jó esté kívánok ,köszönötöm a tisztelt ....urat" ááá nemá , otthon haza megy a bemondó és jól befingikXD

csak azt nem értem hogy mire jó ez a színlelés

ez most baromira őszinte volt

olyan jó lenne ha valaki tényleg elolvasná ezt amit írok és válaszolna,NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM

2010. szept. 25. 21:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Rossz az, hogy az emberek túlnyomó többsége nem él felvilágosult gondolkodóként, hanem állandóan bizonyítania kell a fölényét. Ebből próbál energiát meríteni. Ez megnyilvánulhat túlzott magabiztosság színlelésével egybekötött lealázó, lekezelő attitűdben, túlzott távolságtartásban (mint pl a magázás), vagy egy beszélgetés során nagyobbat akar mondani stb stb.

És hát sajnos azért, mert egy ember olyan pozícióba kerül, hogy kis hatalmat is kap, akkor elszabadul a primitívség pokla. Legyen az tanár, rendőr, cégvezető, parkolóőr, ellenőr, közterületfelügyelő, biztonsági őr stb stb.

A "fontoskodás" szó is pont ebből alakult ki, hogy úgy viselkedik valaki, hogy átélhesse azt, hogy ő FONTOS.

2010. szept. 26. 07:33
 12/12 A kérdező kommentje:

07:33

nem könnyű amit mondasz de azt hiszem értem

MIT LEHET EZ ELLEN TENNI?!!!!

semmit...

2010. szept. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!