Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16L vagyok és túl nagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16L vagyok és túl nagyok a melleim. Mit csináljak h a pasik ne csak azt bámulják csorgó nyállal?

Figyelt kérdés
tegnap már kiírtam csak letörölték -.-
2011. aug. 27. 22:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%

Ja, igaza van a fentebb szólónak, rengeteg nagymellű lány jár görnyedten, meg a mellét karjaival, ruhával takargatva, és az a röhej, hogy közben meg a picicicis lányok mindent elkövetnek tuningban (spec. szivacs, merevítő, spec. dekoltázs), hogy minél nagyobbnak hassanak optikailag a melleik. És ők bezzeg olyan peckesen, öntudattal járnak, mint a világ legjobb szexbombái. És tudod mit? Ők teszik jól, mert bejön nekem is a dolog, szexinek találom őket, megkívánom őket, hiszen tényleg jó csajok, hiába kicsi a mellük. Vagyis: minden a hozzáálláson, a kisugárzáson múlik.

Akik viszont még csak kövér lányokon láttak nagy mellet, azoknak szánalom. :D

F36

2011. aug. 30. 10:20
 62/65 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél fel egy kartondobozt.
2011. aug. 30. 13:18
 63/65 anonim ***** válasza:
mutass egy képet mer perverz vagyok XD
2011. aug. 30. 13:32
 64/65 anonim válasza:
Sajnálom, de Life- kórod van :(
2011. aug. 30. 23:27
 65/65 anonim ***** válasza:
Sajnalom h akkora togyed van mind egy tehennek bazeg de paula egy boci
2013. ápr. 4. 12:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!