Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16L vagyok és túl nagyok a melleim. Mit csináljak h a pasik ne csak azt bámulják csorgó nyállal?
Figyelt kérdés
tegnap már kiírtam csak letörölték -.-2011. aug. 27. 22:39
31/65 anonim válasza:
Örülj nekik. Más csaj mindent megtenne, hogy nagyobb mellei legyenek. :D
32/65 Ucsiha Madara válasza:
Lééégyszi képet!! Könyörgöm!!!
33/65 anonim válasza:
fogyjál le..gondolom mellé rusnya kövér vagy, és a melleid lógósok , de azért felveszel push up ot hogy szép keménynek tünjenek...Nagyon is szereted te hogy azt bámulják...
öltözz ugy, hogy ne látszódjanak, garbós felsők stb...
34/65 Mézespuszedli válasza:
Tudom mit érzel, de nem tudsz mit csinálni. Ha nem kivágott felsőt húzol akkor is meg fogják nézni. Egyszerűen ha valaki már pofátlanul bámulja szépen szólj rá. Egy idő után észreveszik magukat. Ez van! Különben örülj neki! :) Nekem is 85/D mellem van kb 13 éves korom óta különben és nem biztos,hogy fog még nőni ne aggódj!
20/L
36/65 A kérdező kommentje:
Nemvagyok kövér 64 kg vagyok és 176 cm magas...
2011. aug. 28. 00:31
37/65 anonim válasza:
Igen, "sajnos" ezzel meg kell barátkozni. Ez ugyanolyan komplexus lehet, mint a kis mell. De el kell fogadnia az embernek magát, csak úgy lehet... Mondhatjuk, h örülj neki, az nem olyan egyszerű, de, valóban meg kell békélned önmagaddal, sőt büszkének kell rá lenni. :)
38/65 anonim válasza:
Vegyél fel sálat. Osztálytársam is ezt teszi és úgynemlátják, mert egyik gyerek rajta lóg és azokat bámulja. De a sál bejött :)
39/65 Dr. Endressy László válasza:
Vegyél fel bő rucikat... öltözz fiusan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!