Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16L vagyok és túl nagyok a melleim. Mit csináljak h a pasik ne csak azt bámulják csorgó nyállal?
Nem perverzió ha a szép női mellekre gerjednek a fiúk!
A női test gyönyörű!!! Minden porcikája! A női mellek is varázslatosan szépek tudnak lenni!
Ha neked szép melleid vannak akkor azokra lehetnél büszke is! Persze hogy megbámulják csorgó nyállal! A kiskutyákat meg mindenki meg akarja simogatni! Ez így működik!
Az adataid alapján nagyon szexi lány lehetsz. Ez jó, és nincs benne semmi rossz sem! Szép vagy, fiatal és szexi, ne akard eldobni ezeket, mert sokan mások sokmindent megtennének ezekért az adottságokért!
Idővel megtanulod te is értékelni, hidd el!
Ma láttam a 4es6oson egy 16 év körüli, gyönyörű arcú, fekete szemű, fekete hajú, barna bőrű lányt (nem volt roma, inkább valami egzotikus félvérnek lehetett nézni), nagyon szexi vékony volt, és hozzá gyönyörű, hatalmas mellei voltak, fekete trikóban volt. Maga volt a tömény szépség és erotika, mint valami modellszexbomba. A széllkálmánon szállt fel.
F36
Szerintem semmit!
Ha jön 1 olyan srác aki tetszik neked és fordítva is igaz... akkor tuti nem a melledet fogja nézni hanem a szép kis arcodat:)
UI: nem vagyok perverz ^^
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!