Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16L vagyok és túl nagyok a melleim. Mit csináljak h a pasik ne csak azt bámulják csorgó nyállal?
Figyelt kérdés
tegnap már kiírtam csak letörölték -.-2011. aug. 27. 22:39
11/65 stikkes válasza:
Mégis milyen választ vársz, te birka!?
12/65 anonim válasza:
én nem vagyok perverz nem is akarom megnézni, de ha ennyire akarod megmutathatod
13/65 dep25 válasza:
HAGY DÖNTSÜK MÁR EL TÉNYLEG NAGYOK-E VAGY SEM:D:D
14/65 anonim válasza:
Sajnálom. Ami nagy az nagy és láthó. Ez ellen nem tudsz mit tenni csak hogy old meg az ezzel járó próblémákat. Próbáld meg elfogadni magad, mert különben nem fogsz megbízni az emberekben.
17/65 anonim válasza:
talán ne kivágott ruhákban járj
19/65 anonim válasza:
ha képet nem is raksz fel, bár mondjuk ha csak ruhába fényképeznéd le őket arc nélkül abban nincs semmi, na de akkor legalább egy melltartóméretet mondj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!