Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16L vagyok és túl nagyok a melleim. Mit csináljak h a pasik ne csak azt bámulják csorgó nyállal?
Inkább fogadd el,legyél rá büszke,hogy néznek.
Olyan szomorú látni sok ilyen adottsággal megáldott lányt,ahogy direkt púposak lesznek,hogy takargassák magukat.
Húzd ki magad!
Hatalommal rendelkezel ilyen dudákkal:).
Használd ki!
Ne hordj kivágott felsőket. A volt barátnőmnek is termetes mellei voltak, ő vékony sálat hordott néha, aminek a lelógó része eltakarta a melleit, igy nem bámulták. Persze ez inkább ősszel, télen megy. Nyáron nincs mit tenni.
De hülyeség ezzel foglalkozni. Ha megnéznek, megnéznek, hadd csorgassák a nyálukat, te csak legyints. A normális pasi úgyse a melleid fogja nézni, hanem a szemeid. Imádtam az exem melleit, de a szemei tudtak csak igazán rabul ejteni. Ne foglalkozz a tahókkal, húzd ki magad és járj büszkén!
Szia, szerintem szépek a nagy cicik, ne zavarjon ha megnézik!
A szépet különben is meg kell mutatni!
Nem lógnak különben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!